Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ponovno u Njemačkoj

Novi stravičan zločin: Grupa djevojaka satima mučila 13-godišnjakinju, gasile joj opuške po licu, polijevale je, palile kosu

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Još vlada šok zbog okrutnog ubojstva u Freudenbergu, gdje su dvije djevojčice nasmrt izbole 12-godišnju Luise. Sada je u javnost iscurio još jedan nasilni zločin među djevojkama koji potresa sjever.

U Schleswig-Holstein Heathu u okrugu Dithmarschen grupa djevojaka u dobi od 14 do 17 godina navodno je satima mučila 13-godišnjakinju - i sve snimila. Desetak djevojčica navodno je satima zlostavljalo 13-godišnju žrtvu.

Polijevale su je Coca-Colom po glavi, bacale pepeo od cigareta na glavu, palile kosu, a kad je djevojčica pokušala ustati, jedna od napadačica počela je vikati: "Sjedni i moli me. Neću te tako lako pustiti!" Djevojčica je plakala i molima djevojke da je ne udaraju po nosu, ali one nisu prestajale. O tome je prvi izvijestio Schleswig-Holsteinische Zeitung (SHZ) .

Pročitajte i ovo Ubijena Luise stravičan zločin Djevojčice ubojice izbole vršnjakinju 32 puta rašpicom za nokte: Neće im suditi, a mogu ih kazniti na dva načina

Ovo strašno mučenje dogodilo se krajem veljače, ali majka djevojčice tek je sada odlučila progovoriti o svemu kako bi upozorila javnost na sve veći problem nasilja koji se događa među mladima. 

Policija je identificirala napadače, a djevojka je na liječničkoj njezi. Majka djevojčice izjavila je da je mučenje prekinuto zahvaljujući hrabroj intervenciji prolaznika.

Pročitajte i ovo Mjesto gdje je ubijena Luise nezapamćen zločin Djevojčica ubodena nožem čak 32 puta: Ubila ju je najbolja prijateljica, ono što je napravila poslije sve je užasnulo

Pročitajte i ovo Ilustracija Išle zajedno u razred Njemačka u šoku nakon ubojstva djevojčice: Izbole je vršnjakinje, otkriven i motiv okrutnog zločina

"On je prepoznao u kakvoj je opasnosti bila moja kći, uzeo ju je k sebi kada ga je zamolila za pomoć. Vrlo smo mu zahvalni", poručila je majka. 

Napadačice su pobjegle kada su ugledale policijsku patrolu. No, sve su identificirane. 

 

 

 

 

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene