Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na marginama skupštine UN-a

FOTO: Milanovići se susreli s Obamama i proćaskali o djeci i pretilosti

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Hrvatski premijer Zoran Milanović po drugi put se osobno pozdravio i slikao s američkim predsjednikom Barackom Obamom. S njima su bile i njihove supruge.

Milanović zajedno s hrvatskom delegacijom sudjeluje na 67. zasjedanju Opće skupštine UN-a. Premijer je u društvu svoje supruge Sanje Musić Milanović, iskoristio prigodu za zajedniču fotografiju s Obamom i njegovom suprugom Michelle, prvom damom SAD-a. Vlada je fotografiju objavila na svojem Twitter profilu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Veliki misterij Priča koja ledi krv u žilama: U podrumu pronašli kostur tinejdžerice zamotan u tepih, 20 godina kasnije otkriveni strašni detalji Zoran Milanović Dno ljestvice Milanović pokušao objasniti izjavu o Bugarima: "Mora netko biti zadnji"

>> Pogledajte susret Milanovićevih s Obamama

Milanovići su jučer navečer bili na primanju kod američkog predsjednika Baracka Obame koji je s prvom damom Michelle u poznatom hotelu Waldorf Astoria na Manhattanu ugostio 120 svjetskih državnika i premijera.

Obama i Milanović su kratko razgovarali o predsjedničkoj kampanji koja se u Americi završava 6. studenoga, a Večernji list piše kako nije poznato je li predsjednik SAD-a tražio podršku hrvatskog iseljeništva na izborima za drugi mandat u Bijeloj kući. Michelle Obama pitala je suprugu hrvatskog premijera za djecu, jer je zapamtila otprije kako ima dva sina. Razgovarale su i o pozitivnoj kampanji protiv pretilosti među djecom, koju provodi američka prva dama, a u Hrvatskoj se na tom području angažirala i Sanja Musić Milanović.

Podjetimo, premijer Milnaović i njegova supruga već su se ove godine u svibnju susreli s predsjednikom SAD-a i njegovom suprugom, tijekom NATO summita u Chicagu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene