Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Mjere zabrane ulaska

Hrvat pao na njemačkoj granici: Policajci su mu zavirili u gaće, završio je iza rešetaka

Zatvor: Ilustracija - 4
Zatvor: Ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Savezna policija uhitila je Hrvata na graničnom prijelazu Hörbranz na A96 u blizini Lindaua. 39-godišnjak je želio ući u Njemačku, a kod sebe je imao 160 grama kokaina - u gaćama.

Savezna policija Lindaua u ponedjeljak navečer, 15. siječnja na graničnom prijelazu Hörbranz kontrolirala je putnike u međugradskom autobusu na liniji Lyon-Zagreb na A96. Kako je priopćila federalna policija, hrvatski putnik uredno je predočio svoju važeću osobnu iskaznicu, no službenici su tijekom pretrage otkrili da za Hrvata postoji važeća mjera zabrane ulaska.

Pročitajte i ovo Ilustracija Odesa na udaru Ukrajina uspješno presrela i uništila Ruske dronove: Nastavljaju se napadi na ključni grad u Crnom moru

Pročitajte i ovo Kod granice s Ukrajinom se srušio veliki ruski vojni avion poginule 74 osobe Je li ovo priznanje da su srušili vojni zrakoplov? Zelenski traži istragu

Naime, Hrvat je već bio osuđivan za kaznena djela povezana s drogom.

Münchenski imigracijski ured počinitelju je 2017. ukinuo pravo na slobodu kretanja u EU-u zbog kaznenih djela povezanih s drogom i deportirao ga u njegovu domovinu krajem 2018. Nadalje, okružni sud u Lingenu tražio je 39-godišnjaka, koji je bio pod nadzorom, istragom prebivališta zbog kršenja Zakona o drogama, pomaganja i poticanja trgovine i posjedovanja droge, piše All in De. 

Pročitajte i ovo Milorad Dodik posebni izaslanik britanskog premijera Još jedno upozorenje Dodiku: "Republika Srpska ne može biti neovisna država, a Srbija bi trebala uvesti sankcije Rusiji"

Pročitajte i ovo Sjeverna Koreja ispalila projektile - 2 Nove napetosti Sjeverna Koreja prvi put testirala novu krstareću raketu

Ali to nije bilo dovoljno, kada je federalna policija kasnije pretražila čovjeka, pronašli su oko 160 grama kokaina. Čovjek je spakirao dio kokaina u kondome i sakrio ih u svoje donje rublje.

Droga je zaplijenjena, a čovjek je u zatvoru.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene