Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta kaznena prijava

FOTO Dvojac iz Stenjevca prepakiravao i preprodavao drogu: Policija im pronašla razne vrste narkotika

Aktualno Galerija Droga pronađena u Stenjevcu Droga pronađena u Stenjevcu Foto: PU Zagrebačka Droga pronađena u Stenjevcu 1 Droga pronađena u Stenjevcu 1 Foto: PU Zagrebačka Droga pronađena u Stenjevcu 2 Droga pronađena u Stenjevcu 2 Foto: PU Zagrebačka Droga pronađena u Stenjevcu 3 Droga pronađena u Stenjevcu 3 Foto: PU Zagrebačka +0 Droga pronađena u Stenjevcu 4 Galerija 1/5 >>
Zagrebačka policija završila je istraživanje nad ženom (45) i muškarcem (28) zbog sumnje u nezakonitu proizvodnju i prodaju droga. Nakon pretrage stana na Stenjevcu, pronađene su velike količine marihuane, kokaina, MDMA, hašiša.

Policija u Zagrebu završila je istraživanje nad ženom (45) i muškarcem (28) zbog sumnje u nezakonitu proizvodnju i prodaju droga.

Sumnja se da su od neutvrđenog datuma do 16. siječnja 2024., suprotno zakonu o suzbijanju zlouporabe droga, nabavljali i skladištili marihuanu i kokain. U svom stanu na Stenjevcu, skrivali su, vagali, prepakiravali i prodavali te droge.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Sjednica Vlade Plenković o štrajku sudaca: ''Ne vidim nikakvu logiku u tome''

“Policijski službenici su temeljem Naloga Županijskog suda u Zagrebu obavili pretragu stana na Stenjevcu te je pronađena jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 148 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 505 grama, jedna vrećica ispunjena s MDMA ukupne težine 80 grama, jedno kinder jaje žute boje u kojem su se nalazile tri vrećice ispunjene kokainom pojedinačnih težina 0,8 grama, 0,75 grama i 0,40 grama, jedna vrećica ispunjena kokainom ukupne težine 34,92 grama, jedna vrećica ispunjena marihuanom ukupne težine 12,81 grama, jedna kutijica u kojoj se nalazio hašiš ukupne težine 6,29 grama“, izvijestili su iz PU Zagrebačke.

Pročitajte i ovo Radovan Dobronić Bijeli štrajk Dobronić: Sudbena vlast želi da vlada poštuje ono što je obećano prije pola godine

Osim opojnih sredstava, kod žene i muškarca su pronađeni i digitalna vaga, uređaj i vrećice za vakumiranje te sedam metaka. U auto 45-godišnjakinje policija je zaplijenila tri telefona.

Nakon istraživanja, 45-godišnjakinju završila je u pritovru te je protiv nje podignuta kaznena prijava. Također, 38-godišnjak će zbog prethodnih kazni zatvora biti predan nadležnim tijelima.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene