Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićeni su

Dva Rusa i Ukrajinac pokušali opljačkati tvornicu oružja u Albaniji: Pucali na vojnike

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Albanska policija uhitila je dvojicu Rusa i Ukrajinca koji su pokušali provaliti u tvornicu oružja u središnjoj Albaniji. Ranili su dvojicu vojnika koja su im zapriječila put.

Dvojica Rusa i Ukrajinac su pokušali provaliti u tvornicu oružja u središnjoj Albaniji. Ranili su dvojicu vojnika koja su im zapriječila put.

Kako je u subotu navečer priopćilo Ministarstvo obrane Albanije, jedan od osumnjičenih napao je čuvare dok su pokušavali fotografirati tvornicu u Gramshou u kojoj se odvija demontiranje neiskorištenog oružja.

"Ruski državljanin, identificiran kao 24-godišnji M.Z., upotrijebio je neuroparalitički sprej protiv dvojice čuvara", stoji u priopćenju.

Druga dvojica, 33-godišnji Rus - identificiran kao S.T. i 25-godišnji Ukrajinac, identificiran kao F.A, uhićeni su u blizini tvornice, piše N1.rs.

Pročitajte i ovo Ivan Čorkalo NA MAKSIMIRSKOJ CESTI Reporter Dnevnika Nove TV na mjestu pljačke banke u Zagrebu: "Dogodilo se to na izrazito drzak način, usred bijela dana"

Pročitajte i ovo Bivši vođa britanskih laburista Jeremy Corbyn ljut na svjetske vođe Bivši vođa britanskih laburista poslao oštru poruku Zapadu: "Prestanite naoružavati Ukrajinu!"

Albanski premijer Edi Rama rekao je da su trojica uhićenih "osumnjičena za špijunažu".

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene