Obavijesti Video Pretražite Navigacija
NA MAKSIMIRSKOJ CESTI

Reporter Dnevnika Nove TV na mjestu pljačke banke u Zagrebu: "Dogodilo se to na izrazito drzak način, usred bijela dana"

Nepoznati muškarac u petak je opljačkao banku u Zagrebu.

Nepoznati muškarac u petak u poslijepodnevnim satima opljačkao je banku na Maksimirskoj cesti u Zagrebu. 

"12. kolovoza oko 14.10 sati u Zagrebu na Maksimirskoj cesti, nepoznati je počinitelj uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništvo u banci te otuđio novac", priopćili su iz policije.

S mjesta događaja javio se repoter Dnevnika Nove TV Ivan Čorkalo.

"Dogodilo se to na izrazito drzak način. Usred bijela dana, usred radnog vremena naoružani pljačkaš ušao je u poslovnicu banke na Maksimirskoj ulici. Prijetnjom oružjem otuđio je zasad nepoznati iznos novca. Dao se u bijeg, za njim je u tijeku intenzivna potraga. U pljački nitko nije ozlijeđen, srećom. U tom trenutku se ondje nalazila jedna zaposlenica koja bi trebala izaći van i ispričati policiji sve ono što se događalo tijekom tog događaja", izvijestio je reporter Čorkalo.

Pročitajte i ovo Ilustracija TKO POD DRUGIM JAMU KOPA... ''Upomoć, molim vas, dođite i oslobodite me!" - pljačkaši iskopali tunel ispod banke pa zaglavili, zvali policiju da ih spasi

Pročitajte i ovo Traži se muškarac KAKVO POZIRANJE Pljačkao trgovinu u Zadru pa uočio kamere: Izraz njegova lica sve govori, ako ga znate, javite policiji

Podjsetio je kako to nije jedini takav događaj u ovome danu. 

"Jutros u tri sata u Markuševcu došlo je do nove pljačke bankomata, do nove eksplozije. Nepoznati počinitelji raznijeli su jedan, pokušali raznijeti drugi bankomat. Otuđili su nepoznatu količinu novca. Međutim, u Markuševcu je nastala poprilična materijalna šteta obzirom da se bankomat nalazi u samom središtu četvrti. Pored njega je trgovina, kladionica i cvjećarna. U kladionici su popucali svi televizori, a u dućanu je isto tako nastala velika materijalna šteta. Policija za počiniteljima intenzivno traga", izvijestio je Čorkalo. 

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene