Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Chelsea u Valenciji bez Essiena i Robbena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Michael Essien je zbog problema s koljenom upitan na današnjem uzvratnom susretu četvrtfinala Lige prvaka, a Arjen Robben sasvim sigurno neće istrčati na travnjak na Mestalli.

Valencijim Fernando Morientes ipak će danas zaigrati protiv engleskog prvaka jer se oporavio od ozljede ramena, no morat će nastupiti sa za zaštitnom bandažom. 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Valencia otpustila Floresa, dolazi Marcello Lippi? Slika nije dostupna Liga prvaka: Reina odveo Liverpool u finale

Španjolci u uzvratni susret ulaze s prednošću pogotka u gostima (susret na Stamford Bridgeu završio je 1:1). U ovoj sezoni momčad Quiquea Floresa nije izgubila niti jednu utakmicu na domaćem terenu, pa statistički imaju dobre šanse plasirati se u polufinale Lige prvaka prvi put u posljednjih 6 godina. 

Chelseu bi, ako prođu dalje, to bilo treće polufinale u posljednje 4 godine, no statistika utakmica u gostima ove sezone baš i nije na nihovoj strani. Izvan Stamford Bridgea slavili su tek jednom, a posljednja dva susreta u Španjolskoj odigrali su neriješeno. 

A kako je posljednje vrijeme na utakmicama gdje sudjeluju Englezi gotovo pa nezaobilazno nasilje, trener Chelsea Jose Mourinho apelirao je na navijače Bluesa da se ponašaju pristojno kako bi susret prošao bez problema. 

"To je prilika da se ljudi susretnu različite kulture i jezika. Nadam se da će se slagati, popiti pivo ili dva, ali ne previše. Nadam se da ćemo nakon utakmice i dalje biti ponosni na svoje navijače", rekao je Portugalac.

Pobjednik na Mestalli će u polufinalu igrati s pobjednikom susreta Liverpool -  PSV ( Liverpool ima prednost od 3 pogotka, a igraju i na domaćem terenu). 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene