Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ispratio prethodnicu

Trenutak u kojem je Milanović zaboravio protokol: "Ustvari, ja ne znam gdje idem sad"

Nakon rastanka s Kolindom Grabar-Kitarović Zoran Milanović zaboravio je protokol. Vratio se na crveni tepih i suradnika pitao za pomoć jer, kako je tada rekao, nije znao kamo ide dalje.

Nakon razgovora Zoran Milanović i Kolinda Grabar-Kitarović spustili su se do izlaza, a Zoran Milanović ispratio je svoju prethodnicu s Pantovčaka uz buket cvijeća. Svirala je koračnica, a dvojac se srdačno pozdravio.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović Predsjednik u Koprivnici Milanović opleo po Plenkoviću: "On je manijak, kum kriminala u Hrvatskoj" Zoran Milanović Facebook objava Milanović: "Kao svaki ugroženi diktator, Plenković medije proglašava neprijateljima"

Ona je otišla, on došao. Sudeći po onome što je rekao svom bliskom suradniku, Milanović je od treme, čini se, zaboravio što dalje.

Nakon što je Grabar-Kitarović otišla automobilom, Milanović se počeo vraćati, no onda je zastao na crvenom tepihu uz svoga suradnika.

"Čekaj, što sad, da ovdje čekam ili…", upitao ga je Milanović, a nakon što mu je on odgovorio, tek je potiho rekao: "Ustvari, ja ne znam gdje idem sad."

Vijesti gledajte svakog dana na Novoj TV, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste vijesti? Pogledajte ih besplatno na novatv.hr.


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene