Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nova TV apsolutni pobjednik

Više od pola milijuna gledatelja pratilo je prve rezultate izlaznih anketa na Novoj TV

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nova TV, ponovno je potvrdila status nagledanije televizije na hrvatskoj medijskoj sceni.

Tjednima prije dana odluke na parlamentarnim izborima, Nova TV je kroz brojne reportaže i priloge iz kuta birača informirala gledatelje o važnosti izbora, a na izborni dan i noć potvrdila je još jednom kvalitetu i vjerodostojnost informativnog programa, što su gledatelji diljem Hrvatske ponovno prepoznali.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković Euforija u HDZ-u Plenković otkrio jesu li već počeli pregovori Slika nije dostupna O KOLINDINOJ 'IRONIJI' 'Ipak je ona predsjednica države - možda se malo nespretno izrazila'

Više od pola milijuna gledatelja pratilo je prve procjene rezultata izlaznih anketa u Specijalu Izbori 2015 Nove TV koji je vodio Mislav Bago. Od svih gledatelja koji su u to vrijeme bili pred malim ekranima, njih čak 30% pratilo je prve rezultate izlaznih anketa u specijalnoj emisiji Nove TV koja je od početka bila ujedno najgledanija.

Dnevnik Nove TV, koji su vodili Marija Miholjek i Saša Kopljar, i u izbornom danu bio je prvi odabir gledatelja, gotovo 780 tisuća gledatelja informiralo se kroz informativni program Nove TV, a Dnevnik Nove TV imao je udio u gledanosti od 39% i čak 85 % veću gledanost od informativne emisije prvog konkurentskog kanala.

Rezultate izbora najviše gledatelja doznalo je u Specijalu koji je započeo u u 21 sati, a koji je vodio Mislav Bago iz najmodernijeg TV studija. Na izbornu noć uz Novu TV bilo je 359,105 gledatelja čime je Nova TV ostvarila 26% udjela u gledanosti.

'Izuzetno je dobro da je Karamarko dobio takvu pljusku i definitivno se osramotio'

PREFERENCIJALNO GLASOVANJE Evo koji su kandidati dobili najviše glasova

U nedjelju je Mislav Bago prezentirao iz minute u minutu sve aktualnosti i zanimljivosti vezane uz izbore iz virtualnog studija, zajedno s posebnim gostima - prof.dr.Tihomirom Cipekom, Biancom Matković te Željkom Antunović.

Istovremeno na Markovu trgu, Nova TV je u specijalnim emisijama gledateljima pružila drugačije multimedijalno iskustvo – promjene izbornih rezultata pratile su se kroz 3D prikaz gdje se virtualnim tehnikama iz minute u minutu, kako su stizali rezultati DIP-a, mijenjao izgled sjedišta i koalicijskih poretka hrvatskog Sabora.

Gledatelji su imali priliku pratiti reakcije u stožerima kandidata na izborima gdje ih je kontinuirano izvještavao tim najiskusnijih reportera Nove TV - Andrija Jarak, Sabina Tandara Knezović, Tatjana Krajač, Josipa Krajinović, Barbara Štrbac, Paula Klaić Saulačić, Marina Bešić Đukarić, Vjekoslav Đaić, Martina Bolšec i Šime Vičević.

Urednica vanjske politike Ivana Petrović bila je u uredu Predsjednice, dok se Petar Pereža javljao iz Državnog izbornog povjerenstva. Dnevni urednik cijelog programa u nedjelju bio je Branimir Felger, a upravo su analitičnost i profesionalnost cijele informativne redakcije došli do izražaja prilikom pripreme sadržaja, izvještavanja iz TV studija te s terena u izbornoj noći.

Ujedno se kroz izborni dan i noć vodila stalna interakcija s gledateljima kroz portal DNEVNIK.hr i društvene mreže Nove TV.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene