Obavijesti Video Pretražite Navigacija
''Komorne tužibabe''

Poduzetnici pokrenuli peticiju: ''Nije vam palo na pamet da se pokrijete ušima od sramote, rastjerate uhljebe i konačno počnete raditi?''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Udruga Glas poduzetnika pokrenula je potpisivanje peticije za ukidanje obveznih članarina Hrvatskoj gospodarskoj komori, Hrvatskoj obrtničkoj komori i Turističkoj zajednici.

U otvorenoj Facebook grupi, Dražen Oreščanin iz Glasa Poduzetnika, podijelio je peticiju u kojoj UGP traži ukidanje obveznih članarina u HGK-u, HOK-u i TZ-u.

Pročitajte i ovo Danijell Nikolla Skratili im radno vrijeme Splitski stožer postrožio mjere, ugostitelji na koljenima: "Preuzet ćemo odgovornost, ali neka se i ostali drže mjera"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VISOKI PRAGOVI ZA POMOĆ Čelnice udruga ugostitelja o nadzoru inspektora, ali i problemima: ''Do sada otkaza nije bilo, ali ove godine bi i to moglo nastupiti''

Naslov svoje objave oslovio je s ''Komorne tužibabe''. Objavu prenosimo i cijelosti.

''Počelo je s tužbom HGK koja je tužila Hrvoja Bujasa zbog izjave o ljubavnicama u Nedjeljom u 2. Nastavilo se s tužbama HTZ protiv Paula Bradburyja koje također spadaju u rubriku "vjerovali ili ne". Danas saznajemo da Komora socijalnih radnika (da, i ta komora postoji) tuži dvije glumice zbog njihovog "govora mržnje" nakon ubojstva djeteta za koje velik dio odgovornosti ima upravo jedan od CZSS.
Je li ikada ikome i tim komorama palo na pamet recimo nešto tipa RADITI SVOJ POSAO ili NE SPISKAVATI LOVU PRISILNIH ČLANOVA NA BUDALAŠTINE ili UKINUTI OBVEZNU ČLANARINU????
Nije vam palo na pamet da je sve što se objavljuje u medijima o vama istina? Nije vam palo na pamet da se pokrijete ušima od sramote, rastjerate uhljebe i konačno počnete raditi? Ne, umjesto toga vi dižete tužbe za nadoknadu štete i duševnu bol! Što je sljedeće??? Sramota!'', napisao je u objavi Oreščanin.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene