Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Ustavni sud: "Milanović ne može biti ni mandatar ni predsjednik Vlade ni ako podnese ostavku"

Provjereno, večeras 22:25!

Tragom posljednjih sati života nesretne Meksikanke

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iza ubojstva ostala su brojna pitanja - ako je ubojstvo pomno planirano, zašto je na mjestu tločina nađen njezin ruksak, ručnik, fotoaparat i krvavi nož?

Ekipa Provjerenog istražila je tko je bila ubijena meksička turistkinja Selene Margarit Graciano Macedo, te što se krije iza stravičnog zločina kakvog Split ne pamti posljednje desetljeće? 

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Bivši hotel Marjan na splitskoj Zapadnoj obali srušen do kraja - 11 Uskoro se gradi novi FOTOGALERIJA Hotel Marjan u centru Splita u potpunosti sravnjen sa zemljom

Napravili su rekonstrukciju njezinih posljednjih sati života.
'Mislim da je riječ o dobro građenom muškarcu, koji možda dobro izgleda. Mislim da ju je presreo negdje na cesti te na engleskom ili španjolskom ponudio da joj bude vodič po Marjanu, na što je ona vjerojatno pristala', otkrio je ekipi Provjerenog doktor Mijo Milas, neuropsihijatar i sudski vještak, vrlo vjerojatni opis ubojice.

Ova mlada djevojka prije tri mjeseca krenula je na putovanje Europom sa svojim bratom. Grad Split trebao je biti njezino posljednje odredište prije povratka u Meksiko. No, ona povratak nije doživjela.

Ekipa Provjerenog razgovarala je sa novinarom crne kronike koji je cijeli slučaj pratio, ali i sa stručnjacima koji smatraju kako bi ubojica mogao ponovno napasti. Što se sve događalo u kobnoj noći i zašto je Selene ostala sama, doznajte večeras u Provjerenom u 22:25!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite PROVJERENO putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja. 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene