Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko je Damir Škaro?

Čelnik AK Siget prijavljen za silovanje bivši je boksač i saborski zastupnik, a na Fejsu je čestitao Dan žena

Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno)
Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Provjereno
Aktualno Galerija Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Foto: Provjereno +1 Žena koja je prijavila Damira Škaru za silovanje (Foto: Provjereno) Galerija 1/6 >>
Čelnik Autokluba Siget Damir Škaro uhićen je u srijedu ujutro nakon što ga je zaposlenica tog autokluba prijavila za silovanje.

Kako doznajemo od pouzdanog izvora, Damir Škaro uhićen je jutros prilikom ulaska u Hrvatsku. Od podnošenja prijave 12. kolovoza taj bivši saborski zastupnik HDZ-a i osvajač olimpijske medalje u boksu bio je u Bosni i Hercegovini.

Pročitajte i ovo Ivan Penava predao liste za EU parlament utrka za sastavljanje vlade Penava uputio poruku Plenkoviću: "To je izigravanje naših stavova, upozoravam ga..." Ivan Penava POSTIZBORNA KOMBINATORIKA Nervozni Penava napao novinarku: "Iz vas izbija neka huja." Izbjegao odgovor na ključno pitanje

Škarina kratka biografija objavljena je na stranicama HAK-a.

"G. Škaro rođen je 1959. u Zagrebu. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu 1994. Doktorirao je 2009. u području ekonomike poduzetništva.

Član je Skupštine Hrvatskog autokluba od 2008., a za člana Upravnog odbora Hrvatskog autokluba izabran je 2016. Predsjednik je Autokluba Siget od 2004.

U sportskoj karijeri kao boksač bio je sudionik pet Olimpijskih igara te je osvajač brojnih prvenstava, medalja i nagrada.

Nakon završetka sportske karijere, sudionik je Domovinskog rata te je nositelj Spomenice Domovinskog rata 1991.-1992., a uključio se u politički život kao zastupnik u Hrvatskom saboru 1995.-1999.

Kao poduzetnik bio je direktor nekoliko društava.

Dugi niz godina predsjednik je nekoliko boksačkih i nogometnih klubova, a dužnost glavnog tajnika Hrvatskog kluba olimpijaca obnaša od 2002. godine. Autor je četiri knjige iz područja sportskog marketinga".

Škaro je aktivan i na društvenim mrežama pa tako na Facebooku svima poručuje "NE pokušavaj, mijenjati me!", a kao najveći uspjeh istaknuo je sudjelovanje na Olimpijskim Igrama u Moskvi, Los Angelesu i Seulu što je popratio s tri uskličnika. Škaro na Faceboou najviše objavljuje sadržaj vjerske tematike, a izradio je i "zanimljivu" čestitku za Dan žena.

Damir Škaro prijavljen za silovanje (Foto: Provjereno) Čestitka Damira Škare za Dan žena (Foto: Facebook) Foto: Facebook

Osim na Facebooku, Škaro svoja postignuća ističe i na osobnoj internetskoj stranici gdje ističe svojih "pet životnih karijera".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene