Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Najnagrađivanija mreža u Hrvatskoj

Telemachova mreža najnagrađivanija u Hrvatskoj prema Opensignal analizi

PR
PR Foto: PR
Prema analizi Opensignala, Telemachova mobilna mreža u samom je vrhu u čak 12 od 14 analiziranih kategorija

Telemach Hrvatska još je jednom potvrdio vrhunsku kvalitetu svoje mreže, a zadnja potvrda toj tvrdnji dolazi prema analizi Opensignala - vodećeg globalnog pružatelja analiza mrežnog iskustva i tržišne izvedbe telekom operatora diljem svijeta. Opensignal priznanje Telemachu je dodijeljeno u sklopu Mobile World Congressa koji se održava u Barcelonu, a ispred Telemacha nagradu je preuzeo Adrian Ježina, predsjednik Uprave. Prema izvještaju objavljenom u listopadu 2022. godine, od 14 promatranih kategorija, Telemach je broj jedan u čak njih 12, što Telemachovu mobilnu mrežu čini najnagrađivanijom mobilnom mrežom u Hrvatskoj. Kategorije u kojima je Telemachova mobilna mreža zauzela prvo mjesto jesu Video Experience, Games Experience, Download Speed Experience, Upload Speed Experience, 5G Video Experience, 5G Voice App Experience, 5G Download Speed, 5G Upload Speed, Availability, 5G Availability,Core Consistent Quality i Voice App Experience.

Ovi rezultati predstavljaju značajan napredak u odnosu na prošlo Opensignal izvješće prema kojem je Telemachov rezultat bio u samom vrhu u pet kategorija i u skladu su s konstantnim Telemachovim ulaganjima u kvalitetu mrežne infrastrukture.

„Jako smo ponosni na rezultate novog Opensignal izvješća prema kojem je upravo Telemachova mreža pokazala vrhunsku kvalitetu u čak 12 od 14 promatranih kategorija. Iza nas je izazovna godina koju su obilježila velika ulaganja u mrežnu infrastrukturu, njenu kvalitetu i širenje te smo danas, kao nacionalni operator koji u cijeloj Hrvatskoj nudi mobilnu, fiksnu i TV uslugu možemo pohvaliti da smo prepoznati kao operator koji svojim korisnicima pruža vrhunsko iskustvo korištenja mobilne mrežeU skladu je to s i našom ambicijom da postanemo operator s najboljim korisničkim iskustvom na tržištu“ – rekao je Adrian Ježina, predsjednik Uprave Telemacha Hrvatska.

PR PR (Foto: PR)

Telemach, donedavno isključivo mobilni operator, a sada nacionalno prisutni konvergentni operator, na hrvatskom tržištu pozicionirao se kao ravnopravni tržišni konkurent. Zahvaljujući snažnom investicijskom ciklusu od 226 milijuna eura, koliko ulaže u mobilnu i fiksnu mrežu tijekom petogodišnjeg razdoblja, Telemach svojim korisnicima pruža usluge koje im zaista trebaju uz najbolju vrijednost za novac. Tako je, osim s ponudom mobilnih usluga, Telemach na području cijele Hrvatske prisutan i s fiksnom mrežom te EON-om, koji najbolje korisničko iskustvo donosi upravo na optičkoj mreži.

Opensignal awards – Croatia: Mobile Network Experience Report October 2022

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene