Obavijesti Video Pretražite Navigacija
32 tima

Shift konferencija: Upoznajte izazivače

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Shift konferencija najavljuje izazivače - 32 tima koji su ušli u „Shift Challenge“ i time sebi stvorili priliku da osvoje glavnu nagradu u iznosu od 10,000 .

Shift Challenge svim natjecateljima daje jedinstvenu priliku da pobjedom osvoje osim slave i jednu od nagrada sponzora poput Softlayer-a, Nokia-e ili glavnu nagradu u iznosu od 10,000 dolara (sponzorira Societe Generale Splitska Banka). Konačni pobjednik će biti između 32 sretna koja su od 130 prijavljenih ušla u Shift Challenge i time osvojila priliku da svoje projekte prezentiraju pred mentorima koje čine poznati svjetski investitora, novinari i poduzetnici.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ShiftMeetup ISKORISTITE PRILIKU Druženje s KJ Singhom u Splitu Slika nije dostupna Globalni uspjeh Otvorena Shift Konferencija: Kako osvojiti svjetska tržišta gradeći lokalne startup ekosustave

Mentori su prije Shift Challengea imali težak zadatak proučiti svaku od 130 prijava koje su pristigle sa 4 kraja svijeta iz vise od 26 zemalja. Na kraju teškog zadatka, odabrali su 32 najbolja izazivača koje vam predstavljamo:

Field pod (Croatia)

Social Paragraph (Germany)

Analythink (Turkey)

Starbox (Portugal)

Freelance Pro (Ghana)

Vidzor (Hungary)

16Tags (Germany)

Zoomsquare (Austria)

Monitor Backlinks (Ireland)

Skiipi (Bulgaria)

Sportly (Austria)ƒ

Pubsonic (Serbia)

Use Together (Romania)

Puzzled By (Romania)

REMIXER (Croatia)

Baby Watch (Croatia)

Appoitment Labs (Croatia)

Party (Croatia)

Sizem (Croatia)

Klikeri (Croatia)

Backway (Croatia)

Taggium (BiH)

Amplio (Croatia)

Ponude i Racuni (Croatia)

Mingle (Croatia)

Manage HR (Croatia)

Life Patch System (USA)

LegalTie (Croatia)

AuThink (Croatia)

Cropta (Croatia)

cQuest (Croatia)

BeaverCleaner (Croatia)

Suorganizator SHIFT Challenge-a je Europska poduzetnička mreža (EEN) zajedno s partnerima: Poslovno-inovacijskom agencijom Republike Hrvatske BICRO i Uredom za transfer tehnologije (UTT) Sveučilišta u Splitu.

Shift Konferencija se održava 23 i 24 Svibnja u Splitu sa snažnom podrškom Microsofta; Grad Split, TZ Dalmacije te CISEX-a.

Više informacija o konferenciji i „Shift konferenciji“ i „Shift izazovu“ ćemo Vam uskoro otkriti, zato nas pratite na službenoj web stranici

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene