Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tek punoljetni mladići

Ni na moru ni na zemlji: Vozili gliser i auto bez položenih ispita

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Senjska je pomorska policija zaustavila mladića kako upravlja gliserom bez položenog ispita za voditelja brodice, a policija iz Gospića zatekla je tek punoljetnog mladića bez osobne iskaznice dok je vozio automobil bez položenog vozačkog ispita.

Pomorska policija Policijske postaje Senj zaustavila je kod mjesta Zubovići na otoku Pagu dvadesettrogodišnjeg francuskog državljanina koji je vozio gliser. Ispostavilo se da mladić nije imao položen ispit za voditelja brodice te mu je izdan obvezni prekršajni nalog.

Pročitajte i ovo Prometna policija, ilustracija na nivou EU-a Stižu nova pravila za oduzimanje vozačke dozvole Ilustracija Odnose se na mlade vozače Prometni stručnjak o teškoj nesreći u tunelu: "Trebamo uvesti ove dvije mjere"

Dok je jedan mladić vozio gliser bez dozvole, drugi se zaputio u cestovnu vožnju bez vozačke dozvole.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna protekli vikend Turisti nemilosrdno glisiraju: Pogledajte kome je riječka pomorska policija izdala najviše kazni

Pročitajte i ovo Ilustracija borba protiv ovisnosti "To je pošast": U jednoj europskoj zemlji će i zbog povremenog jointa oduzimati vozačke dozvole i putovnice?

Riječ je o devetnaestogodišnjaku kojeg su policijski službenici Policijske postaje Gospić zaustavili dok je upravljao vozilom karlovačkih registracija. Osim što je upravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita, mladić nije posjedovao ni bilo kakav važeći dokument kojim bi potvrdio svoj identitet. Protiv njega će se nadležnom sudu dostaviti optužni prijedlog.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene