Obavijesti Video Pretražite Navigacija
međunarodna tjeralica

Policija ga uhitila zbog krivotvorene vozačke, ispalo da ga traži Interpol zbog pokušaja ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Uhićen je bjegunac za kojim je raspisana međunarodna potraga zbog pokušaja ubojstva u Srbiji. Sumnja se da je u Hrvatskoj koristio lažne dokumente.

Policija je uhitila bjegunca za kojim je raspisana međunarodna potraga zbog pokušaja ubojstva. Naime, 35-godišnji državljanin Crne Gore uhićen je u petak zbog sumnje da je krivotvorio isprave, izvijestila je PU istarska.

Sumnjiči ga se da je u Medulinu, u noći sa 17. na 18. kolovoza, prilikom kontrole dao na uvid policiji krivotvorenu vozačku dozvolu Crne Gore koja je glasila na tuđe ime, a na kojoj se nalazila njegova fotografija. Također je koristio lažni identitet radi dogovora o medicinskom zahvatu.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Švedskoj Spirala nasilja Osumnjičeni za pucnjavu u šoping centru ima samo 15 godina: Jednu osobu je ubio, drugu teško ozlijedio

Pročitajte i ovo Ilustracija Dovršen očevid Bacio cigaretu pa zapalio šumu i poljoprivredno zemljište: Policija ima osumnjičenika

U pretragama stana i prijevoznog sredstva osumnjičenika pronađeno je više komada raznih krivotvorenih dokumenata i drugih predmeta te veća količina novca.

Utvrđeno je i da je za njim od strane Interpola Beograd u svrhu uhićenja i izručenja Republici Srbiji raspisana međunarodna potraga zbog pokušaja ubojstva.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja policija je osumnjičenika predala pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene