Obavijesti Video Pretražite Navigacija
imao krivotvorene isprave

Genijalac na Krku policiji pokušao pobjeći - plivanjem: Njegovo ime bilo je na više tjeralica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
32-godišnjak za kojim je raspisano više potraga za uhićenje, napokon je završio iza rešetaka nakon što je od policije pokušao pobjeći tako što je skočio u more i pokušao otplivati od njih na otoku Krku.

Krčka policija muškarcu je pokušala provjeriti identitet u utorak 23. kolovoza. Vidjevši policiju 32-godišnjak je pokušao pobjeći pa je skočio u more i počeo plivati prema drugom kraju jedne lučice. Policajci su uz pomoć građana plovilom krenuli prema osumnjičenom i uspjeli su ga sustići.

Pročitajte i ovo Ilustracija Pala mreža krivotvoritelja Proizveli milijune eura: Novac tiskali svakog dana od 9 do 17 sati, a za određene novčanice imali posebna imena Talijanska policija Zloporaba fondova EPPO radi punom parom: U tri EU članice uhićeno 17 osoba, zaplijenjen nakit, satovi, zlato

"Osumnjičeni se tada policijskim službenicima predstavio kao slovenski državljanin i dao im na uvid osobnu iskaznicu te je potom priveden u Policijsku postaju Krk radi daljnjeg kriminalističkog istraživanja. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je riječ o krivotvorenoj osobnoj iskaznici te da se muškarac lažno predstavlja", priopćila je PU primorsko-goranska.

Dodaje se kako je zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krivotvorenja isprava, osumnjičenik kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu. Također je utvrđeno da je za osumnjičenikom raspisano više potraga s mjerom uhititi na području Republike Hrvatske te predan u zatvor u Zagrebu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene