Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Razotkrivanje

Diže utege, ima tetovaže, svira i nerijetko se fotka bez majice, a reporterki Dnevnika Nove TV je i priznao: "Definitivno sam sretno zaljubljen"

Aktualno Galerija Damir Habijan - 12 Damir Habijan - 12 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan Damir Habijan Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan - 1 Damir Habijan - 1 Foto: DNEVNIK.hr Damir Habijan - 8 Damir Habijan - 8 Foto: DNEVNIK.hr +9 Damir Habijan - 7 Galerija 1/14 >>
Ekipa Dnevnika Nove TV razotkrila je jednog netipičnog HDZ-ovca - Damira Habijana. CrossFit mu je u krvi. Diže utege od 50 kilograma. Htio je biti glumac, a završio je kao političar.

Ruka mu je puna tetovaža. Fajta se u Saboru, a skida na društvenim mrežama. Zamjeraju li mu u stranci? Damir Habijan otkrio je odgovore reporterki Dnevnika Nove TV Sabini Tandari Knezović.

Priznaje da nije tip za klasičnu teretanu, pa se zato odlučio za CrossFit. Nasmijao se na pitanje ima li jači političar od njega, recimo Darko Milinović. "Ako mi je najgori dan, najstresniji ili ako me netko naljutio, a to je često, bacim šipku i osjećam se puno bolje", priznaje Habijan.

Jedna mu je ruka puna tetovaža, no, kaže - imaju značenje. "Rekao sam da to mora biti nešto što je meni bitno. Kao mali, ali još uvijek, fasciniran sam poviješću, pogotovo rimskom. Cijeli sleeve je posvećen njima", kazao je Habijan.

Priznao je Tandari Knezović da je zaljubljen. "Definitivno sam sretno zaljubljen. Mislim da je u današnje vrijeme to jako bitno. Teško je naći osobu s kojom možeš proći dobre i loše trenutke. Ako si javna osoba, nije jednostavno. Nekada zna biti teško. Ti trenuci kada si s osobom s kojom jesi su sve", rekao je Habijan.

Istaknuo je da je Varaždin razlog zbog kojeg se uključio u politiku, zbog svih problema s kojima se grad bori. "Bit ćemo konstruktivna oporba. Ne samo kritizirati nego i nuditi rješenja", rekao je član HDZ-a Habijan.

Pročitajte i ovo CrossFit jednostavni pokreti I bez teretane: Jeste li isprobali Crossfit, popularni trening koji brzo topi kalorije?

Završio je i glazbenu školu. Zna svirati klavir. Kaže i da je puno pisao tijekom osnovne i srednje škole. "Bio sam na LiDraNu, u srednjoj školi bio sam i član glumačke družine. To je bila moja prva ljubav - akademija i gluma", prisjetio se Habijan.

"Gluma ili retorika dobro dođu i u sudnici, a i u politici", kazao je Habijan, no ogradio se oko "glumatanja" u politici te rekao kako se trudi biti svoj. Priznaje da se ponekad zapitao je li politika dobar izbor za njega. "Vidjet ćemo. Mandat mi traje još godinu dana", rekao je Habijan, koji kaže da ima prijatelje u saborskim klupama, no da "ne bi bilo fer" nekoga posebno izdvojiti.

Pročitajte i ovo Razotkrivanje Bojana Glavaševića - 7 Razotkrivanje Svirao gitaru u Saboru, recitirao Shakespearea nasred Trga: "Političari se ne bi trebali bojati onih koji nas biraju"

Kad se zasiti posla, spas pronalazi i vježbajući u prirodi. Iako je sportski tip, priznaje da ne brine o prehrani. "Jedem ono što stignem. Svaka dva sata. Kolege me dosta zezaju oko toga - da sam uvijek gladan. Ručam već u 11", rekao je Habijan.

No, osim što ne pazi na prehranu, porok mu je - pušenje. "Osobe koje nemaju neki porok su mi suspektne. Pušim, ali to je nešto što bih trebao riješiti", kazao je.

Aktivan je i na društvenim mrežama, gdje se fotografira i bez majice. "Smatram da su političari ljudi od krvi i mesa. Ako sam na plaži - neću biti trapericama i košulji. Nemam problem u slobodno vrijeme pokazati kakav jesam", istaknuo je Habijan te kroz smijeh rekao da mu nikad u stranci nisu zamjerali takve fotografije, pa ni premijer Andrej Plenković.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene