Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radna akcija

ŠOKIRALI SE KAD SU VIDJELI ŠTO JE ISPOD 'Znali smo da je loša situacija, ali ovako loša...'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispod poda dočekalo ih je iznenađenje. 'Zato i jesu djeca bolesna', bio je samo jedan od komentara.

U ovoj epizodi emisije Radna Akcija gledatelji Nove TV upoznali su obitelj Volić koja živi u malom stanu od 30 metara kvadratnih. Stan je u vlasništvu Gordane Volić, majke troje djece koji je naslijedila od svoje majke. Kao i svakoj majci njoj su djeca na prvom mjestu te ih ona i suprug Alen odgajaju sa puno ljubavi i razumijevanja. Suprug Alen jedini je zaposlen u obitelji. Najveća briga su im djeca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RADNA AKCIJA KAD JE ŽIVOT BORBA: 'Najvažnije mi je da su cure sretne - sada ćemo biti jače' Slika nije dostupna promijenili im život Pokucali im na vrata: 'Ne mogu više ni najosnovnije stvari obavljati u ovom stanu'

Njihov devetogodišnji sin ima astmu, za koju Gordana krivi vlagu koja se prožima po cijelom stanu, zidovima i podu. Gordanina najveća želja je obnoviti zidove i pod. Pod je obložen laminatom, a ispod laminata se nalazi parket koji trune i iz kojeg izlaze mravi i nepodnošljiv smrad vlage. Najviše vremena provode u kuhinji koja je ujedno i dnevni boravak, dok u drugoj prostoriji svi zajedno spavaju.

Tim 'Radne akcije' obnovio kuću staru 160 godina

Zbog financijskog problema ne mogu si priuštiti ni toplu vodu u kuhinji, točnije nemaju uopće sproveden bojler, griju se na struju te im to financijski isto ne pomaže. Iako su svi stisnuti jedno uz drugo, Gordana drži sve pod kontrolom, Leon i Lana su odlični učenici te ponos svojih roditelja, a ni mali Neo ne zaostaje sa svojim napretkom.

Deveteročlana obitelj iz Požege na rubu gladi: 'Nemamo što za skuhati...'

Potaknuta njihovim teškim uvjetima, ekipa 'Radne akcije' ne može ostati ravnodušna te tijekom radova odluči promijeniti nacrt te ih iznenaditi novim razmještajem.

Potaknuta njihovom odlukom, Minea odluči pripremiti par iznenađenja za obitelj Volić, a jedno sasvim posebno za Gordanu i Alena. Ipak, njihove emocije kada ugledaju svoju novi dom su one emocije koje Minei mogu natjerati suze u oči.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene