Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OPREZ!

Provjerite kućne zalihe: U ćevapima i mljevenom purećem mesu pronađena salmonela, povlače se s tržišta

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ministarstvo poljoprivrede u srijedu je izvijestilo o opozivu purećeg mljevenog mesa s rokom upotrebe do 9. srpnja i purećih ćevapa s rokom upotrebe do 7. srpnja proizvođača "Purex" zbog utvrđene bakterije Salmonella spp.

Subjekt u poslovanju s hranom Purex d.o.o. iz Hrvaca opozvao je pureće mljeveno meso i ćevape lot broja 1122 i 12111 zbog utvrđene bakterije Salmonella spp. radi čega proizvodi nisu u skladu s Uredbom Komisije (EZ) o mikrobiološkim kriterijima za hranu.

Pročitajte i ovo Marija Vučković, ministrica poljoprivrede Veliki prijepori Ministrica ponovno o premještanju zaraženih svinja, Pavliček uzvraća: "Pozivam ju da to odmah prijavi državnom odvjetništvu" Gordan Grlić Radman i Andrej Plenković Opoziv Grlića Radmana Plenković odbrusio oporbi: "Inicijativu ćemo odbiti, partneri će biti uz HDZ. Izbori će doći, vi nećete dobiti većinsko povjerenje"

Detaljne informacije vezane za povrat proizvoda Purex je istaknuo i u svojim maloprodajnim poslovnicama, a obavijest se odnosi isključivo na proizvode s navedenim podacima, stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene