Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedna dobra, druga baš i ne

Detalji zločina koji je šokirao Hrvatsku ne prestaju izlaziti u javnost: ''Smiljana je bila od dana do dana...''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poznanici obitelji Jasmine, djevojke pronađene u zamrzivaču otkrili su nove detalje o toj obitelji. ''Smiljana mi je na kraju ostala dužna 100 eura. Zamislite, Ivek je njoj dao da mi vrati, a ona je potrošila'', priča 92-godišnja Karolina Taradi, koju zovu još i baka Draga.

Poznanik obitelji ispričao je da je Jasmina osmi razred završila s čistom peticom, a Smiljana je pučku školu završila s osam petica i pet četvorki.

Pročitajte i ovo Ilustracija tek su uselili Novi vlasnici čistili kuću pa se šokirali onime što su našli u zamrzivaču: "Ljudska je glava ispala van" Bivši načelnik Odsjeka za potrage Željko Pul (Foto: Dnevnik.hr) - 2 GOST DNEVNIKA NOVE TV Bivši policijski načelnik o strašnom zločinu u Međimurju: ''Čisto sumnjam da je samo sestra znala gdje je Jasminino tijelo"

Povjerio je kako u škole koje pohađaju Smiljanina djeca uskoro stižu krizni timovi te će ih pokušati zaštiti od komentara vezanih za ubojstvo za koje je okrivljena njihova majka, piše 24 sata.

Također kaže da je Simljana govorila da mora operirati zloćudni tumor.

O sestrama Smiljani i Jasmini pričala je i Karolina Taradi iz Palovca, koju zovu još i baka Draga. ''Za Jasminu nemam ni jedne ružne riječi, bila je dijete za deset, a Smiljana je bila od dana do dana. Posudila sam njoj i mužu Iveku novce za auto. Ivek mi je na vrijeme vraćao, ali mi je Smiljana na kraju ostala dužna 100 eura. Zamislite, Ivek je njoj dao da mi vrati, a ona je potrošila'', ispričala je baka Draga za Večernji.

Podsjetimo, Jasmina je nestala u ljeto 2000. godine. Imala je samo 23 godine. Mještani Palovca sumnjali su da Smiljana, koju su opisali kao problematičnu ženu sklonu kocki, ima veze s nestankom sestre. Nesretna Jasmina pronađena je prošlog tjedna u zamrzivaču u obiteljskoj kući.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene