Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Za osmijeh hrvatske obitelji

Osmišljeno božićno darivanje

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U ovo blagdansko vrijeme strku za darovima po shopping centrima moguće je zamijeniti osmišljenijim darivanjem. Tom idejom vodila se galerija Laudato koja u zajedništvu s Hrvatskom poštom i svim ljudima dobre volje nudi drugačiji izbor.

Jedan takav dar za djecu može biti 'Biblijska abeceda' – 30 kartica za učenje biblijskih pojmova. Idealan božićni dar koji će vratiti razgovor, osmijeh i smisao u hrvatske obitelji u ove blagdanske dane.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VELIKA GALERIJA Pogledajte spektakularne fotografije iz zraka: I istok Hrvatske ima svoju viseću ljepoticu Slika nije dostupna tuga i ponos VELIKA GALERIJA Pogledajte kako je u Vukovaru obilježen Dan sjećanja

Od ostalih prijedloga izdvaja se slikovnica 'Božićna priča' Sonje Tomić zajedno s bojankom iste autorice 'Kad anđeli biraju', a u ovoj prigodnoj ponudi nalazi se i slikovnica Brankice Blažević 'Biti kao anđeo'. Bez obzira na kupovinu darova ove božićne dane svakako treba provesti u zajedništvu, miru i opraštanju bez kojih Božić nema dubokog odjeka.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene