Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U kavani

Književna večer 'Ženska priča': Gošće: Andrea Andrassy i Kristina Wolsperger Danilovski

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Spisateljica i stand-up komičarka Marijana Perinić, Centar za kreativno pisanje i kavana Johann Franck, pod pokroviteljstvom Franck kave, u svibnju nastavljaju s pričama zanimljivih žena spisateljica u programu ŽENSKA PRIČA.

Nakon gostovanja brojnih uspješnih, zanimljivih žena, među kojima su Sanja Pilić, Anđe Marić, Mani Gotovac, Jelena Veljača, Marina Vujčić, Ženska priča u svibanjskom izdanju nastavlja s predstavljanjem uspješnih i nagrađivanih spisateljica i u prekrasan, novi prostor kavane Johann Franck, voditeljica, stand-up komičarka i spisateljica Marijana Perinić u utorak, 19. svibnja 2015., dovodi nove gošće, Andreu Andrassy i Kristinu Wolsperger Danilovski.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dvije nove gošće 'Ženska priča' u Bookcaffeu - dođite i zabavite se uz uzbudljive priče Slika nije dostupna Gošće: Mirjana Krizmanić & Aida Bagić Književna večer 'Ženska priča' u Book caffeu

Ženska priča već drugu sezonu dočekuje svoju vjernu publika koja s velikim nestrpljenjem čeka utorak u kojem će Marijana Perinić opušteno, nasmijano, inteligentno, britko i duhovito predstaviti svoje gošće, razgovarati s njima o pisanju, inspiraciji, ljubavima stvarnim, ali ponajviše o onima koje u knjigama završavaju.

U novom književnom susretu i novom prekrasnom prostoru kavane Johann Franck u samom srcu grada, Marijana Perinić dovodi Andreu Andrassy, 29-godišnju radijsku voditeljicu, kolumnisticu i stand-up komičarku iz Zagreba. Svjetla pozornice očarala su još osmogodišnju Andreu i prate je od prvih nastupa 2009. preko Zagrebačkog studija smijeha gdje je do 2012. bila članica stalne postave do nastupa po londonskim klubovima i diljem cijele Velike Britanije, Uz stand-up, 2013. na Anteni Zagreb započinje radijsku karijeru koju vrlo brzo nastavlja u prime-timeu zagrebačkog Prvog radija.

Svestranost i ljubav prema književnosti i pisanju Andrea Andrassy razvija u tjednoj web kolumni Dnevnik gradske cure, a istoimena knjiga koja je u izdanju Naklade Ljevak objavljena 2015. trenutno je najprodavanija knjiga u Hrvatskoj.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene