Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Hrvatski navijači na stadionu formirali 'U'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Portal www.visoko.co.ba. objavio je fotografiju na kojoj su prikazani hrvatski navijači iz Busovače koji su prije utakmice na stadionu Koševo svojim tijelima na tribinama formirali slovo 'U'.

Prema pisanju tog portala, radi se o navijačima iz Busovače koji su prvi ušli na južnu tribinu. 

Pročitajte i ovo Bruna Papić, reporterka Dnevnika Nove TV Huligani Čeka li Hajduk najstroža kazna ikad izrečena? Evo kada stiže odluka: "Postoji velika mogućnost..." Neredi u Splitu - 35 Kaos i nakon utakmice FOTO Navijački neredi u Splitu: Privedena 51 osoba, tri policajca prevezena u bolnicu, gorjeli kontejneri...

Nakon postavljanja transparenata i skandiranja "Ovo je Hrvatska" te navijačkog prepucavanja sa skupinom djece s istočne tribine, hrvatski navijači iz Busovače su formirali slovo "U" i nastavili skandirati "Ovo je Hrvatska" i "Ajmo, ajmo, ustaše", pišu na portalu www.visoko.co.ba.

S druge strane na blogu jednog navijača, koji se predstavlja kao pripadnik Armade objavljena je fotografija na kojoj su prikazani, kako on kaže, 'dečki iz Armade' tijekom odlaska na gostovanje reprezentacije ove srijede u Sarajevu. 

Na fotografiji su prikazani mladići koji drže zastavu s prvim bijelim poljem i desnicu podignutu u zrak.

Nije poznato hoće li hrvatska reprezentacija biti kažnjena zbog incidenta na stadionu Koševo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene