Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vjera i sudbina

Fra Joško iz Sinja podijelio svjedočanstvo jedne žene: ''Obećao sam joj na ispovijedi da ću to reći javno''

Aktualno Galerija Joško Kodžoman, Svetište čudotvorne Gospe sinjske Joško Kodžoman, Svetište čudotvorne Gospe sinjske Foto: DNEVNIK.hr Joško Kodžoman i Sofija Preljvukić Joško Kodžoman i Sofija Preljvukić Foto: DNEVNIK.hr Velika Gospa u Sinju Velika Gospa u Sinju Foto: DNEVNIK.hr Proslava blagdana Velike Gospe u Sinju - 10 Proslava blagdana Velike Gospe u Sinju - 10 Foto: Bozidar Vukicevic / CROPIX +8 Proslava blagdana Velike Gospe u Sinju - 9 Galerija 1/13 >>
U Sinj se cijeli dan slijevaju rijeke hodočasnika, a s fra Joškom Kodžomanom iz Svetišta čudotvorne Gospe sinjske razgovarala je reporterka Dnevnika Nove TV Sofija Preljvukić.

Mnogi dolaze po riječi utjehe na ovaj važan dan za vjernike. Ovo su za svećenika dani za koje živi, kazao je fra Joško Kodžoman iz Svetišta čudotvorne Gospe sinjske, koji je u razgovoru s reporterkom Dnevnika Nove TV Sofijom Preljvukić podijelio svjedočanstvo jedne žene kojoj je obećao da će ga javno podijeliti.

''Gospođa mi je kazala da joj je neobično drago i da je neobično sretna što je nakon toliko godina konačno u prilici sa svojom obitelji doći ovdje na svetu misu jer ranije to nije mogla s obzirom na to da radi u trgovini pa je uvijek morala tražiti neke zamjene'', ispričao je fra Kodžoman.

Pročitajte i ovo Ilustracija - 2 Čestitamo! Sretni igrač nije pogodio ništa, a osvojio čak 80 tisuća eura!

Pročitajte i ovo Nova snimka napada u Ateni - 1 u Ateni UZNEMIRUJUĆI VIDEO Šire se snimke sukoba navijača: Zabilježeni posljednji trenuci prije smrti 29-godišnjaka

Mnogih se još priča i sudbina naslušao, poput svađa u obitelji, nemogućnosti da kći ili sin dobiju dijete, tu su i ovisnosti.

''Ljudi su vrlo osobni, milost Božja je toliko snažna da te ljude oraspoloži da budu otvoreni istini o svom životu'', kazao je.

Cijeli razgovor pogledajte u videu.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.

 

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene