Obavijesti Video Pretražite Navigacija
suđenje za ratni zločin

Branimir Glavaš Vladimiru Šeksu prijetio smrću?

Vladimir Šeks i Branimir Glavaš, arhiva
Vladimir Šeks i Branimir Glavaš, arhiva Foto: Tomislav Kristo/Cropix
Branimir Glavaš prijavljen je zbog navodnih prijetnji smrću Vladimiru Šeksu. Neslužbeno se doznaje da se slučajem bave policija i Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu.

Branimir Glavaš Vladimira Šeksa smatra nalogodavcem kaznenog postupka koji se protiv njega vodi već 20 godina zbog ratnih zločina nad srpskim civilima 1991.

Vladimir Šeks i Branimir Glavaš, arhiva Branimir Glavaš (Foto: Dnevnik.hr) (Foto: DNEVNIK.hr)

Šeks je već duže vrijeme na udaru Glavaša na društvenim mrežama gdje ga naziva udbašem koji mu je namjestio suđenje i ''Sova'', a sad je navodno otišao i korak dalje.

Pročitajte i ovo Gaza Rat na Bliskom istoku VIDEO/FOTO Izrael je napao zračne luke u Siriji: Raste broj civilnih žrtava u Gazi

Kako piše Jutarnji list, prije nekoliko mjeseci Šeksu je osječki odvjetnik iz Glavaševa kruga prenio poruku Branimira Glavaša da će ''ubiti nalogodavca Šeksa, ali i izvršitelje''.

Pročitajte i ovo Bruna Valeanu, sprovod rat u Izraelu VIDEO Bruna je ubijena na festivalu smrti: Obitelj molila da joj bar 10 ljudi dođe na sprovod, stigle su tisuće!

"Sova" je 6. travnja 2006. meni poručio s HDZ-ove press konferencije iz Osijeka kako će meni 'odsjeći oba krila'. Danas ja 'Sovi' ušari poručujem kako je došlo vrijeme da 'Sovu' potpuno očerupam", napisao je Glavaš na Facebooku krajem rujna. 

"Trla baba lan, da joj prođe dan'', njegova je najnovija objava nakon teksta u Jutarnjem.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene