Obavijesti Video Pretražite Navigacija
prodala vrt i garažu

Opunomoćio je za prodaju nekretnine pa si je prepisala stan: Oštetila Rusa za 250 tisuća eura

Žena prenijela nekretninu na svoje ime
Žena prenijela nekretninu na svoje ime Foto: Getty Images
Kada je 64-godišnjak opunomoćio 62-godišnjakinju za prodaju nekretnine, ona je stan prepisala na sebe, a vrt i garažu prodala.

Hrvatska državljanka (62) iskoristila je povjerenje 64-godišnjeg ruskog državljana koji ju je opunomoćio za prodaju nekretnine

Ona je na temelju punomoći prošle godine 11. travnja na svoje ima prenijela stan, a garažu i vrt je prodala drugoj osobi

Oštetila je 64-godišnjaka za oko 250 tisuća eura.

Pročitajte i ovo Ruski predsjednik Vladimir Putin obraća se naciji Govor o stanju nacije Putin uvjeren da NATO planira napasti Rusiju: "To može pokrenuti upotrebu nuklearnog oružja. Naše je spremno"

"Osumnjičena je potom, u vremenu od 24. do 31. svibnja prošle godine, nakon što je zaprimila porezno rješenje na promet nekretnina na svoje ime, krivotvorila to rješenje ne bi li izbjegla plaćanje poreza.

Preko svojih osobnih podataka upisala je podatke ruskog državljanina te je od njega tražila da plati porez u iznosu od više tisuća eura, što je 64-godišnjak i učinio, ne znajući da je 62-godišnjakinja njegovu nekretninu prenijela na svoje ime", pojasnila je istarska policija.

Pročitajte i ovo Hrvoje Vojković Poduzetnik i političar Vojkoviću presudili tulipani i božuri: Pokušao izvući 400.000 eura

Zbog sumnje da je počinila kaznena djela zlouporabe povjerenja, prijevare i krivotvorenja isprave, protiv nje se podnosi kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene