Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ispraznila joj se baterija mobitela

Sletjela u 25-metarsku provaliju i zarobljena provela noć

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tridesetdevetogodišnja Splićanka, koja je s autom sinoć sletjela kod Dubaca blizu Omiša u provaliju duboku 25 metara i tamo ostala sve do jutros, ostala je živa, izvijestila je splitska policija.

Kako se žena još nalazi na obradi na Hitnom kirurškom odjelu Kliničkoga bolničkog centra (KBC) u Splitu, još se ne zna kakve je ozljede zadobila.

Pročitajte i ovo Nesreća na autocesti A3 - 17 crna statistika Ovo je jedna od najsmrtonosnijih dionica na hrvatskim autocestama: Tu su živote izgubile djevojčice iz Dalja, Toše Proeski, Lambaša... Omiš bez pedijatara - 5 Nedostaje kadra Tko će liječiti omiške mališane? Pedijatrijska ambulanta do daljnjeg je zatvorena, roditelji bijesni

Nesreća se dogodila sinoć kad je Splićanka, vozeći se u twingu' prema Omišu, nekoliko metara nakon zavoja kod Dubaca sletjela s ceste u provaliju. Tada je mobitelom u pomoć pozvala svoju obitelj, a kako joj se u međuvremenu ispraznila baterija, nije se više mogla nikomu javiti.

Potraga za njom potrajala je gotovo cijelu noć, a pronađena je prije podne oko 10,30 sati. Iz provalije su je izvukli pripadnici Gorske službe spašavanja (GSS), djelatnici Hitne medicinske pomoći i vatrogasci koji su morali izrezati lim automobila kako bi ju mogli izvući iz njega. (Hina)

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene