Obavijesti Video Pretražite Navigacija
udaljen iz službe

Policajac uzimao kokain za vrijeme službe: "Nanijeta je šteta svima koji profesionalno obavljaju posao"

Kokain, ilustracija - 4
Kokain, ilustracija - 4 Foto: DNEVNIK.hr
Lička policija javila je kako je provedeno istraživanje nad jednim policajcem jer je 21. prosinca prošle godine za vrijeme službe uzimao kokain.

Osumnjičeni policajac nakon istrage je doveden pritvorskom nadzorniku i dobio je kaznenu prijavu. On je 21. prosinca 2021. za vrijeme obavljanja službe u civilu, na području Plitvičkih Jezera u službenom vozilu, zajedno s 35-godišnjim poznanikom konzumirao ranije nabavljeni kokain.

Pročitajte i ovo Uhićen ubojica - 1 Nakon šest mjeseci Zločin koji je potresao Hrvatsku: Policajac optužen za ubojstvo djevojke službenim pištoljem Policajac Dobio novčanu kaznu Hrvatskog policajca koji se odazvao pozivu Vojske Srbije vratili na posao

"Zbog sumnje da je počinio težu povredu službene dužnosti, on je jučer udaljen iz službe te će nadležni rukovoditelj protiv njega podnijeti zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka nadležnom disciplinskom sudu.

Policijska uprava ličko-senjska najoštrije osuđuje ovakvo, posebice za policijske službenike, nedopustivo ponašanje. Postupali smo po određenim sumnjama koje su nažalost na kraju potvrđene. Iako je počinitelj otkriven i procesuiran, ovakvim izoliranim ponašanjem pojedinca nanijeta je šteta svim pripadnicama i pripadnicima policije koji profesionalno i odgovorno obavljaju svoj posao na dobrobit svih naših sugrađana", priopćili su iz PU ličko-senjske.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene