Obavijesti Video Pretražite Navigacija
u zavoju izgubila kontrolu

Nije koristila pojas i ispala iz auta: Vozačica (33) smrtno stradala u teškoj nesreći

Ilustracija
Ilustracija Foto: Bozidar Vukicevic/Cropix
Na području Deringaja poginula je 33-godišnja vozačica automobila zadarskih registarskih oznaka u utorak popodne, izvijestila je Policijska uprava zadarska.

Teška nesreća se dogodila na državnoj cesti DC-01, a prema rezultatima očevida, vozačica je, ne koristeći sigurnosni pojas, upravljala automobilom iz smjera Gračaca prema Udbini, a brzinu kretanja nije prilagodila osobinama i stanju ceste.

U zavoju je izgubila kontrolu nad upravljačem i desnim kotačima izašla izvan kolnika, nakon čega se automobilom vratila na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera i prednjim dijelom automobila udarila u uzdignutu zemljanu površinu od koje se vozilo odbilo, prešlo preko obje prometne trake i zaustavilo izvan ceste, uz rub kolnika.

Vozačica je iz automobila ispala na zemljanu površinu, a od posljedica zadobivenih ozljeda umrla je u vozilu Hitne pomoći na putu prema bolnici.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava dan sjećanja Na čijoj ste strani, Penavinoj ili Vladinoj, kada je riječ o organizaciji obljetnice u Vukovaru? Pogledajte kako ste glasali

U vrijeme obavljanja očevida, od 14:30 do 15:25, promet dionicom na kojoj se dogodila nesreća bio je obustavljen.

Nad tijelom umrle žene naložena je obdukcija, a policijski službenici nastavit će utvrđivati okolnosti nastanka prometne nesreće.

Policija je o događaju izvijestila nadležno državno odvjetništvo u Karlovcu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene