Obavijesti Video Pretražite Navigacija
počelo suđenje

Strašno! Skrivila prometnu nesreću pa fotografirala muškarca koji je umirao i odvezla se na posao

Ilustracija
Ilustracija Foto: Getty Images
Svjedokinja koja je bila na mjestu nesreće potvrdila je kako je vozačica nakon nesreće samo rekla da mora na posao i odvezla se bez pružanja pomoći motociklistu.

Žena je u Njemačkoj skrivila prometnu nesreću u kojoj je poginuo 60-godišnji motociklist, a šokantno je da se zaustavila, fotografirala vozila i muškarca koji je umirao te se odvezla na posao! 

Ovaj tjedan 41-godišnjakinji iz Kölna počelo je suđenje na Okružnom sudu u Düsseldorfu za nesreću koja se dogodila u srpnju prošle godine. Na sudu je kazala kako se ne osjeća krivom jer nije udarila u motor, a žurila se na posao pa je nesreću fotografirala i slike poslala svom šefu kako bi mu dokazala zbog čega kasni.

Pročitajte i ovo Noa Marciano oglasio se IDF UZNEMIRUJUĆE Hamas objavio video taokinje kako čita poruku, a onda je šok došao na kraju: "Ovo je neljudski"

Na sudu je rečeno da je vozačica iznenada skrenula na nedopušteno mjesto, a motociklist koji je vozio iza nje se poskliznuo dok je krivudao i potom se zabio u ogradu oko stabla. Žena iz Kölna je vidjela ozlijeđenog motociklista i izašla. No umjesto pomoći, samo je fotografirala čovjeka koji je ležao na tlu, piše Spiegel Panorama.

Svjedokinja koja je bila na mjestu nesreće potvrdila je kako je žena rekla da mora na posao i odvezla se.

Pročitajte i ovo Kenyatta Odom Uhićeni majka i njezin dečko Umrla u strašnim mukama: Otkriveni mučni detalji o djevojčici čije je tijelo pronađeno u betonu

Zapisala je registarski broj vozačice koja se odvezla i nije pružila pomoć. Terete ju za ubojstvo iz nehaja, ugrožavanje prometa, bijeg i povredu osobnih prava fotografiranjem umiruće osobe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene