Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Obrat u istrazi: 61-godišnjaka u Bošnjacima ubio sin, a ne supruga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vukovarsko-srijemska policija izvijestila je jutros kako je utvrđeno da je sinoćnje ubojstvo 61-godišnjaka u obiteljskoj kući u Nazorovoj ulici u Bošnjacima počinio sin, a ne supruga, kako su prvo oboje ispričali.

Kao najvjerojatniji motiv ubojstva, koji policija još provjerava, navodi se nasilje oca prema majci.

Pročitajte i ovo Srebrenica (Foto: AFP) Dodik utvrdio da genocida nije bilo SAD osudio Republiku Srpsku zbog izvješća o genocidu u Srebrenici: "To je pokušaj negiranja povijesti" Bakir Izetbegović (Foto: AFP) Izetbegovićeva supruga među kandidatima za bošnjačkog člana Predsjedništva BiH

Sinoć je policija oko 21 sat obavijestila medije da je oko 19,30 sati 54-godišnjakinja iz lovačke puške usmrtila svoga 61-godišnjega supruga, a u jutrošnjem priopćenju se kaže da je to učinio njegov 34-godišnji sin. Da je policijski očevid slučaja ubojstva u Bošnjacima doveo do obrata, potvrdio je jutros i Tomislav Iljić, zamjenik glasnogovornika PU vukovarsko-srijemske.

>> Lovačkom puškom usmrtila supruga 

- O ubojstvu je policiju izvijestio sin rekavši da je majka pucala u njegova oca, a policiji je tu verziju u prvom trenutku ispričala i majka, rekao je Iljić.

Neslužbeno se doznaje da je ubojstvu prethodila svađa supružnika te da je u jednom trenutku agresivni suprug uhvatio ženu za vrat i zaprijetio joj ubojstvom. U svađu se umiješao i sin braneći majku, a potom je uzeo lovačku pušku i pucao na oca.

- Od ozljeda je pogođeni na mjestu preminuo, potvrdio je Iljić, dodavši da 34-godišnjak posjeduje oružani list za lovačku pušku te da je lovac.

Policija je priopćila da će 34-godišnjak nakon završetka kriminalističke obrade biti priveden istražnom sucu Županijskog suda u Vukovaru te se kao najvjerojatniji motiv ubojstva navodi nasilje u obitelji.

Policija još provjerava saznanja o višegodišnjem nasilju u toj obitelji u Bošnjacima, no do sada niti od 54-godinjakinje niti od njezina sina nije zaprimala prijave protiv nasilna oca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene