Obavijesti Video Pretražite Navigacija
San iz djetinjstva

VIDEO Otišao živjeti u šumu i napravio ono o čemu maštaju gotovo svi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Amerikanac Foster Huntington ispunio je svoj san iz djetinjstva.

Forest Huntington u samo godinu dana izgradio je kućicu na drvetu kojom je oduševio prijatelje, ali i ljude diljem svijeta, budući da su fotografije vrlo brzo putem interneta obišle svijet.

Pročitajte i ovo Ivan Bulj hoće li se vratiti? FOTO Pogledajte kako danas izgleda kuća Ivana Bulja, ubojice maloljetne Anđele Bešlić: Nakon 22 godine izlazi iz zatvora Očevid kuće u Ulici Zeleni kut - 3 Uzrok nije poznat Buknuo požar na kući kod Maksimira: Iz buktinje izvukli tijelo sina, otac prevezen u bolnicu

Gradnja je koštala oko 170.000 dolara. 'Cijeli projekt bio je skup, vjerojatno oko 160.000 dolara. Ali za te novce ne bih mogao kupiti ništa na Manhattanu', rekao je Forest za portal Mpora.

FOTO Hrvatica živjela u kućici na drvetu: S backpackom u novi život...

Sastavni dio kuće je vruća kupelj i impresivna skejt staza. Iako usred šume, u kući se može koristiti internet i mobitel. Pogled koji se pruža iz kućice i s kojim se Foster i njegovi prijatelji, koji mu dolaze u goste, bude je - neopisivo predivan.

Forest Huntington poznat je javnosti još od prije. On je 2011. godine dao otkaz u New Yorku kako bi mogao putovati i živjeti u kombiju, te je svoje iskustvo zabilježio u knjizi 'Dom je tamo gdje parkirate'. No, nakon tri godine putovanja, poželio je imati stalnu adresu. Stoga je počeo graditi svoju kuću iz snova - na drvetu!

Svoju je kuću sagradio u američkoj saveznoj državi Washington, u blizini Portlanda.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  


Beautiful Dream Treehouse by playchannel

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene