Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čak 26 izgubljenih duša?

Je li pub uklet? PRESTRAVILE ga snimke nadzorne kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pub koji je već dugo na glasu kao uklet možda je konačno opravdao svoju reputaciju.

Poslovođa jednog od najstariji britanskih pubova, Ye Old Mana, ostao je u šoku nakon što je pregledao snimke nadzorne kamere iz noći s četvrtka na petak.

Pročitajte i ovo Požar u Turnju - 1 Policija istražuje detalje Buknuo požar u kafiću uz kuću: Vatrogasac slomio nogu na intervenciji Ilustracija Britanski Project X Zabava izmakla kontroli: U kuću ih je pokušalo ući više od 100, intervenirala i policija

Poslovođa Tony Dooley ujutro je na podu pronašao razbijenu čašu zbog čega je posumnjao da je netko tijekom noći provalio u lokal te odlučio pregledati što je zabilježila nadzorna kamera.

VIDEO Ovo su ispričali građani, vjerujete li im?

Ono što je vidio prestravilo ga je. U ogledalu pokraj šanka nekoliko se puta pojavila nepoznata utvara. Da stvar bude bolja, odmah nakon 'ukazanja' kamere su prestale raditi. Iako je ovaj pub već stoljećima na glasu kao uklet, Dooley u to nikada nije vjerovao, no čini se kako se sad ipak predomislio.

Legenda kaže da u ovom pubu obitava duša Jamesa Stanleya, grofa od Derbyja koji je pogubljen na električnoj stolici koja je danas dio inventara puba Ye Old Man. No nije samo Stanleyeva duša 'zarobljena' u tom prostoru. Njime navodno luta još 25 duša i to mahom civila i vojnika poginulih ispred puba tijekom Engleske revolucije, prenosi Daily Mail.


DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene