Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor iskustva

VIDEO Ovo su ispričali građani, vjerujete li im?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ima horor priča koje su toliko strašne i nevjerojatne, da u njih, kažu protagonisti, ni sami ne bi povjerovali da ih nisu proživjeli.

Donosimo pregled nekoliko horor priča koje izazivaju strah.

Pročitajte i ovo Novac za kuću prikupljen - 3 Veliko srce Hrvatske U plamenu im je nestao cijeli život, no pomoć je brzo stigla: Skupljen je novac za kuću obitelji sa sedmero djece, ali postoji jedan problem Kuća stradala u požaru - 2 Sve je progutao plamen Podigli su kredit da bi svojoj deveteročlanoj obitelji osigurali život, a onda je u trenutku sve nestalo: "Suze, užas, noge su se odsjekle"

1. 'Istina je, kuća u kojoj sam živio kao dijete je ukleta!'

Kada je imao svega 10 godina, Danny Lutz (45) živio je u, kako tvrdi, ukletoj kući. Nakon što su prije 35 godina njegova majka i očuh pokušali uvjeriti javnost da je kuća iz koje su iselili svega 28 dana nakon što su u nju uselili - ukleta, nedavno je o događajima progovorio i Danny.

Prisjetio se i situacije u kojoj su on i njegov brat levitirali te kako se njihov pas objesio. 'Samo želim da mi netko vjeruje. Sve me to cijeli život proganja u snovima', rekao je Danny. On je uvjeren kako je za sve te događaje bio kriv njegov očuh George koji se bavio okultnim stvarima, proučavao Sotonu i crnu magiju.

Naime, u kući je 1974. godine 23-godišnji Ronald DeFeo ubio svoje roditelje i četvero braće. Nepunih 13 mjeseci nakon toga, u istu su se kuću uselili George i Kathy Lutz s njeno troje djece. No, nisu uspjeli dugo izdržati. Tada su rekli kako je kuća bila nepodnošljiva, iz zidova curila zelena sluz, osjetili su se neobični mirisi i čuli jezivi zvukovi te da su katkada kućom letjeli predmeti, a čak se i križ okrenuo naopačke.

>> Je li ovo konačna istina o poznatoj 'ukletoj kući'?!

2. 'Bojimo se, imamo duha koji pomiče namještaj po kući'

Nevidljiva utvara u jednoj obiteljskoj kući u Velikoj Britaniji navodno otvara ormare i pomiče namještaj po sobama.
Zvukovi tava i posuda bačenih po kuhinji, pomicanje roleta samih od sebe, spontano otvaranje i zatvaranje ladica, kao i spontano paljenje i gašenje svjetala, samo su dio terora s kojim žive Lisa Manning i njezino dvoje djece.

'To je horor kuća. Osjećamo kao da živimo u horor filmu. Najgore od svega jest to da i sama ne vjerujem u to što nam se događa', rekla je Lisa.

>> Snimili duha kako miče namještaj po kući

3. 'Poginula mladenka proklela nam je mjesto'

Prije 40 godina u jednom mjestu u Rumunjskoj na dan vjenčanja na lokalnoj su cesti poginuli mladenci. Mještani su uvjereni da je mladenka Margareta tada proklela to mjesto te kako i dan danas traži svojeg supruga.

Kod križa koji je postavljen njoj u spomen, poginulo je čak 12 osoba Mještani stoga vjeruju da je to mjesto proklela pokojna mladenka. Drugog objašnjenja, kažu, nema.

>> Poginula mladenka uzrok prokletstva na cesti?

4. Jezivi otok osakaćenih lutaka

Jezivi 'otok lutaka' Isla de las Munecas u Meksiku posvećen je izgubljenoj duši jedne djevojčice. Na otoku se nalazi stotinu osakaćenih lutaka koje izgledaju strašno čak i po danu.Lutke je ondje prije 50-ak godina postavio Julian Santana, jedini stanovnik otoka nakon što je pronašao tijelo utopljenog djeteta. Kada je jednom vidio lutku kako luta kanalima, objesio ju je na drvo, kako bi zadovoljio djevojčicu. Na taj način je htio zaštiti otok od daljnjeg zla.

Međutim, nije sve stalo samo na jednoj lutki. Potragu za osakaćenim lutkama nastavio je i izvan otoka. Navodno je počeo vjerovati da su lutke prava djeca, koju on spašava.

Santana se 2001. godine i sam utopio u kanalu, baš kao i djevojčica, čija ga je smrt progonila otkad ju je pronašao. Sada kruži legenda kako su se lutke udružile i ubile starca. Članovi njegove obitelji danas upravljaju otokom te su ga pretvorili u popularnu turističku destinaciju.

>> Jeziva destinacija: 'Ukleti' otok osakaćenih lutaka

5. 'Plaši nas klaun iz horora'

Građane britanskog grada Northamptona prestravio je muškarac odjeven poput klauna Pennywise iz poznatog horor filma 'It'. Klaun se pojavljuje u noćnim satima na različitim lokacijama u gradu te maše prolaznicima. Na društvenim mrežama se pojavio niz njegovih fotografija - svi se pitaju tko je i o čemu je riječ.

Naime, nema nikakvog objašnjenja zašto klaun, koji izgleda poput lika iz horora 'It' snimljenog 1990. godine prema djelu kultnog autora Stephena Kinga, plaši građane. Kalun koji izaziva strah ubrzo je otvorio Facebook stranicu te poručuje: Ne želim nikome zlo.

>> Građani užasnuti: Nitko ne zna tko je ovaj SABLASNI KLAUN!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene