Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo nije očekivao...

NADZORNE KAMERE snimile djevojke u akciji!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Naoružani 21-godišnji Novosađanin na lice je stavio kiruršku masku i ušao u prodavaonicu. Sigurno je drugačije zamislio rasplet situacije.

Naoružani 21-godišnji Novosađanin dugo će pamtiti svoj neuspjeli pokušaj pljačke u kojem su ga spriječile nenaoružane žene, javlja 24sata.rs.

Pročitajte i ovo Ilustracija uhićeno 8 ljudi Filmska pljačka kod susjeda: Banda ukrala čak 43.000 komada vrijednog državnog ordenja Ilustracija incident u susjedstvu AUDIOSNIMKA Sin poznatog poduzetnika prijetio policajcima: "Kad te ubijem pred djetetom, nemoj se igrati sa mnom!"

S oružjem u ruci i kirurškom maskom na licu mladić je ušetao u jednu novosadsku prodavaonicu u kojoj su bile vlasnica, njena sestra i njena kći. Vlasnicu, koja se odupirala pljački, bacio je na pod, a onda mu je prišla njezina sestra. Gurala ga je i udarala, a pljačkaš joj je uzvratio udarcem pištoljem po glavi.

VIDEO Spašavao mu život i istovremeno...

Shvatio je da pljačka neće uspjeti pa je istrčao iz radnje, a za njim je onda krenula kći vlasnice koja je tijekom desetominutne potjere po gradskim ulicama bila na telefonskoj vezi s policijom.

Tijekom potjere razbojnik je bacio pištolj, a uskoro ga je presrela i uhitila policija. Uspjela ga je identificirati kći vlasnice koja ga, ispostavilo se, i poznaje jer žive u istom kraju.

Pijani tinejdžeri imitirali igricu i opljačkali benzinsku postaju

Mladića su s razbojništvom povezivali i ostaci maske na ušima, a na kraju je i sam sve priznao.

Ovo nije prva situacija u kojoj su se građani odlučili obračunati s kriminalcima, ali stručnjaci upozoravaju da ih je bolje izbjegavati jer lako mogu dovesti do gubitka života.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene