Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Četiri godine zatvora

Pijani tinejdžeri imitirali igricu i opljačkali benzinsku postaju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sudac okružnog suda u australskom Adelaideu osudio je tinejdžera zbog pljačke benzinske stanice navodeći da su on i njegova dva mlađa pomoćnika izveli pljačku imitirajući kompjutersku videoigricu Grand Theft Auto, objavili su u srijedu australski elektronski mediji.

Sudac Paul Rice kazao je da su tinejdžeri priznali da su bili pijani i da su pokušali u stvarnom životu imitirati igricu upustivši se u pljačku.

Pročitajte i ovo Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Poznat policiji Napadač iz Sydneyja imao mentalnih problema, u trgovačkom centru ubio pet žena i zaštitara Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava"

'Stvarnost je da si sada u zatvoru', kazao je sudac Rice 19-godišnjem počinitelju i osudio ga na četiri godine i jedanaest mjeseci zatvora, izvijestila je australska radiotelevizija.

'Uvid u njihov tajnoviti um': Što je cool među tinejdžerima?

'Igrica je vrlo popularna i jako se često igra, no ovo je prvi put da čujem da je poslužila kao osnova ili razlog počinitelju da krene u pljačku benzinske postaje', rekao je sudac.

Dvojica mlađih počinitelja izvedena su pred sud za mladež. Dječak, koji je u pljački nosio nož, osuđen je na mjesec dana zatvora, a drugi koji je bio zadužen za 'držanje straže' dobio je uvjetnu kaznu. (Hina) 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene