Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Krenuli u razgledavanje terena

Slovenija: Vozilo palo u vodu, jedna osoba poginula, potraga za drugom

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je potvrdila da je pronašla jedno tijelo, a druga se osoba smatra nestalom.

Jake kiše i narasli vodostaji rijeka u središnjim i istočnim dijelovima Slovenije izazvali su više klizišta koja u nekim mjestima ugrožavaju kuće, zatvoreno je više regionalnih cesta, a najmanje jedna osoba umrla je u nesreći izazvanoj kišama kod mjesta Vransko blizu Celja.

Pročitajte i ovo Ivana Ilić Potraga se nastavlja Oglasila se majka nestale Danke: "Pogledala sam snimku iz Beča" Potraga za nestalom djevojčicom Dankom - 3 Za Dnevnik Nove TV Sigurnosni stručnjak o istrazi nestale djevojčice Danke: "Majka će morati objasniti zašto je to napravila"

Slovenski nacionalni autoklub potvrdio je da je u subotu ujutro njihovo službeno vozilo kojim su se dva djelatnika bila uputila na razgledavanje terena palo s ceste u potok Bolka koji se ulijeva u rijeku Savinju jer je dio ceste uz razmočenu obalu propao u vodu. Policija je potvrdila da je pronašla jedno tijelo, dok se drugi djelatnik još smatra nestalim.

VIDEO i FOTO - DRAMA U KARLOVCU: Opet pada kiša, očekuje se najveći vodostaj u povijesti

Poslije podne je objavljeno da se prilike uz Dravu koja je imala kritični vodostaj smiruju jer rijeka više ne raste, a ponovno je otvoren i granični prijelaz Gruškovje - Macelj prema Hrvatskoj koji je zbog poplave bio zatvoren.

Video i fotografije pogledajte OVDJE. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene