Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"

Poveći broj anomalija

Srpski mediji: Otkud na Balkanu tornada, crni skakavci, vulkani, poplave?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Regija je u posljednje vrijeme doživjela poveći broj razornih prirodnih katastrofa, pa se pojedinci pitaju u kojoj su mjeri one prirodne.

Nakon velikih poplava koje su zahvatile cijelu regiju, nedavno je dijelom Srbije prohujao tornado. Mještani su posvjedočili da je bilo toliko strašno da nisu mogli opisati silinu iznenadnog vjetra koji je nosio drveće.

Pročitajte i ovo Ilustracija Klimatske promjene Katastrofa: Gromovi i poplave ubili više od 100 ljudi, proglašeno izvanredno stanje Poplave u Rusiji i Kazahstanu Stotine domova poplavljeno Oglasile se sirene: Rekordne poplave u Rusiji i Kazahstanu, evakuirano više od 100.000 ljudi

Na područjima gdje su se dogodile poplave prošao je gigantski oblak dugačak tri kilometra. Iz njega je pala tuča veličine teniske loptice, koja je uništivši nekoliko dalekovoda izazvala nestanak struje i pomor brojnih domaćih životinja, piše Glas Rusije.

U dijelu Srbije u tijeku je najezda nepoznate vrste ogromnih crnih skakavaca, koji podjednako grizu ljude i životinje i kreću se u roju dugačkom nekoliko stotina metara. Pri tom i sami stručnjaci govore da im nije poznato o kakvim se skakavcima radi, niti odakle su došli, pa čak ni to čime se hrane.

VIDEO Pojava koja je razbjesnila stanovništvo, a vidljiva je čak i na radaru

Početkom lipnja na području Gornjeg Milanovca u Srbiji crvena boja rijeke Despotovice šokirala je mještane te su je odmah prozvali 'krvava rijeka'.

Balkan među nedavne neobične događaje ubroja i pojavu azijskih stršljena koji su opasnost za ljudske živote, dok je u Makedoniji vulkan Duvalo počeo izbacivati gusti dim.

To kod mnogih budi sumnju da su možda te pojave izazvane ili barem potpomognute ljudskom rukom, pogotovo kada je riječ o neviđenim oblacima i strujanjima zraka koji izazivaju obilne kiše i stvaraju rušilačka tornada.

Teško je povjerovati u bilo čiju svjesnu namjeru da izazove promjenu klime, ali zbunjeni građani koje su zadesile sve navedene kataklizme u nevjerici se i dalje pitaju što ih je snašlo.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene