Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko visoko leti...

Proslavila se štucanjem, a sad je optužena zbog ubojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica s Floride proslavila se neobičnom epizodom napada štucanja, a sada je optužena za ubojstvo mladića.

Policija 19-godišnju Jennifer Mee tereti da je zajedno s dvojicom mladića, 20-godišnjim Laronom Raifordom te 22-godišnjim Lamontom Newtonom opljačkala i ubila 22-godišnjeg Shannona Griffina, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Spašavanje pilota na Floridi Lakše ozlijeđen VIDEO Avion mu se srušio među aligatore i krokodile, spasili ga nakon devet sati Uragan poharao Floridu - 1 Opasnost još nije prošla VIDEO/FOTO Uragan Idalia poharao Floridu: Val od gotovo 5 metara potopio naselje, stotine tisuća ljudi bez struje

>> Ubila djevojčicu jer je 'htjela osjetiti kako je to'

Mee je optužena za ubojstvo prvog stupnja, a zajedno sa suučesnicima, priznala je kako su žrtvu namamili da bi ga opljačkali, ali da je sve pošlo po zlu. Griffina je putem društvene mreže namamila u svoju kuću prije samog incidenta.

Sve krenulo po zlu

'Gospođica Mee, gospodin Raiford te gospodin Newton su svi priznali kako se radilo o namještaljki, o planiranoj pljački, koja je završila zločinom', rekao je medijima Chick Harmon, šef policije grada St. Petersburga na Floridi.

Godine 2007. Mee se zbog neobične štucavice, koja je trajala više od mjesec dana, pojavila na mnogim američkim medijima, uključujući i NBC-jevom talk showu. Sada je, čini se, čeka drugačija sudbina.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene