Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Priznala zločin

Ubila djevojčicu jer je 'htjela osjetiti kako je to'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tinejdžerica iz američke savezne države Missouri, optužena je za ubojstvo 9-godišnje djevojčice i suditi će joj se kao odrasloj osobi, jer je istražiteljima rekla kako je 'htjela znati kakav je to osjećaj'.

Sumanuta 15-godišnja Alyssa Bustamante, djevojčicu je davila i izbola nasmrt nožem, a ukoliko je sud osudi za taj gnusan zločin, mogla bi je snaći kazna doživotnog zatvora i to bez mogućnosti puštanja na uvjetnu slobodu, rekao je odvjetnik Kurt Valentine za agenciju AFP.

Pročitajte i ovo Podignuta optužnica protiv krijumčara droge Visokovrijedna meta Pao je Cezar: Krijumčari droge ubrali najmanje 3,3 milijuna eura, USKOK podigao optužnicu Baška Voda Presedan u tužiteljstvu Prljavim novcem kupio stan u Baškoj Vodi: Bivšem općinskom načelniku blokirana nekretnina

>> Djevojčica nasmrt izgrizla svoju novorođenu sestru

Nakon što je Bustamante istražiteljima rekla kako je 'željela znati kakav je to osjećaj', sama je policiju odvela na mjesto zločina u šumi, gdje je i pokopala tijelo žrtve. U šumi je iskopala dvije rake, a policija do ovog njezinog zločina, nikad nije imala problema s njom te je Bustamante navodno bila i uzorna srednjoškolka. Ipak, lokalni mediji prenose kako je Bustamante s 13 godina pokušala izvršiti samoubojstvo te da je bila na liječenju od depresije.

Lokalni mediji tvrde i kako se Bustamante priključila lokalnoj skupini mladih pripadnika 'gothic' subkulture, poznate po nošenju izrazito tamnije odjeće i ponašanju koje 'veliča' čin samoubojstva. 'Bojim se da ukoliko je osude, neće preživjeti dugo u zatvoru s odraslim osobama', upozorio je njezin odvjetnik Valentine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene