Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Susjedi užasnuti

Policajac kanibal: Planirao skuhati i pojesti ženu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajac Gilberto Vale uhićen je zbog sumnje da je planirao oteti, skuhati i pojesti dijelove tijela žene čiji identitet nije poznat.

'Mislio sam zavezati joj tijelo za neki aparat... kuhati je na laganoj vatri i držati je živom što je duže moguće', piše u krajnje uznemirujućim e-mailovima koji su pronađeni nakon što je u srijedu policija upala u njegovu kuću. E-mailove je, navodno, razmjenjivao s čovjekom koji je htio kupiti ženino meso. Osim e-mailova, policajci su pronašli preko 100 fotografija žena s adresama i bilješkama koje upućuju na njegov grozan plan.

>> Kakva osveta: Odsjekao ženi usne i pojeo ih!

Idući dan su na sudu iznesene iznesene su optužbe , dok je 28-godišnji policajac mirno sjedio tijekom saslušanja, piše APTN. Javna braniteljica Julia Gatto je zatražila jamčevinu rekavši da je riječ samo o seksualnim fantazijama te da se nije prešla granica mašte. No, tužitelj se nije s tim složio jer smatra da je Valle morao biti uhićen jer je bio dosta blizu i da realizira svoje planove.

Ovaj je slučaj šokirao cijelu javnost, a posebno Valleove susjede koji su bili zgroženi činjenicom da netko takav živi pored njih. 'Šokiran sam, ne mogu to pojmiti. On je trebao služiti zajednici i šstiti grad i kad se dogodi ovakvo nešto vidiš kako zapravo stvari stoje', rekao je jedan od susjeda.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Novog Vinodolskog Iz mora izvučeno tijelo mrtve žene: Uočeno je još noćas, ali se čekalo zbog juga Hrvatica dala izjavu za RTV Slovenije Za RTV Slovenije Hrvatica izjavom s Pohorja pokorila internet: "Negdje je u šumi..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene