Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poludio od ljubomore

Kakva osveta: Odsjekao ženi usne i pojeo ih!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bivši profesor s prestižnog švedskog Karolinska instituta svojoj je ženi skalpelom odsjekao usne i potom ih pojeo.

52-godišnjak je u potpunosti poludio od ljubomore zbog sumnji da njegova mnogo mlađa žena (32) ima aferu.

Pročitajte i ovo Tri osobe pregazio vlak u Švedskoj Nisu ga vidjeli Velika tragedija u Švedskoj: Teretni vlak pregazio troje ljudi Ilustracija Čeka se ratifikacija Švedska korak bliže NATO-u: Poznato kada će ključna zemlja glasati o pristupanju

>> Pomahnitali muškarac iz osvete ženi obrijao glavu na ćelavo

'To je povezano s čašću. Čini se kako mu uopće nije žao što je to učinio jer vjeruje da ga je uvrijedila. Priznao je da je to učinio iz osvete, da se više nikada ne bi mogla ljubiti s nekim drugim muškarcem. Ona je i prije toga već nekoliko puta tražila da se razvedu', kazao je za švedske medije izvor blizak istrazi. 

Muškarac je istražiteljima rekao kako se nakon brutalnog napada na ženu, koji se dogodio krajem svibnja htio ubiti, te kako je napad bio 'spontan'.

'Nisam je htio ubiti. Želio sam da pati do kraja života zbog toga što je učinila', kazao je muškarac, inače iz Irana.

Kap koja je 'prelila čašu' je bio njezin povratak s puta. On je vjerovao da je bila s novim ljubavnikom. 'Prvo sam uzeo nož, ali nije bio dovoljno oštar. Potom sam uzeo skalpel koji koristim za operacije i osjekao joj usnicu', kazao je istražiteljima tijekom ispitivanja.

Mislio je kako će je tako postići da se ljubi s drugim muškarcima, no tada se sjetio kako bi joj liječnici mogli prišiti usnicu pa ju je pojeo.

Policija ga je, zbog brutalnosti napada željela optužiti za pokušaj ubojstva, no sud je odlučio kako će mu se suditi zbog teškog napada. Suđenje počinje 3. srpnja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene