Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen par

Panika na JFK-u: Prisilno sletjeli zbog sumnjivih žica u WC-u!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Avion koji je jučer navečer poletio iz New Yorka za Madrid ubrzo je vraćen u zračnu luku JFK nakon što je u WC-u pronađen sumnjiv uređaj.

Vlasti su izvijestila kako je jedan od četvorice zračnih šerifa u avionu otkrio 'valjkastu napravu iz koje su virile žice'. Ispostavilo se kako je uređaj bezopasan, no vlasti su zabrinute da bi to mogao biti mali test terorista, piše The Wall Street Journal.

Pročitajte i ovo Boeing 767 Nesreća u Turskoj Zamalo tragedija: Avion sletio bez bez ključnog dijela, oglasilo se ministarstvo Slika nije dostupna ''NEMA ODUSTAJANJA'' Vučić napao Ukrajinu: ''Oni i još jedna zemlja EU-a šire lažne dojave o bombama u srpskim avionima''

>> VIDEO: Airbus 380 pomeo zrakoplov na pisti

Let Delta 126, koji je poletio u 20:10 sati, vratio se na JFK u 21:33 i vlasti su evakuirale 217 putnika kako bi pirotehničari njujorške policije mogli pregledati avion.

Reuters javlja kako je na ispitivanje priveden par koji je putovao avionom. Radi se o muškarcu s Bliskog istoka i ženi iz Argentine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene