Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osam tjedana prerano

Najsretnija beba rođena 10.10.2010. u 10:10 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mala Niamh Bond rođena je u 10 sati, 10 minuta i 10 sekundi 10.10. 2010.

Najsretnija beba na svijetu kod rođenja je težila samo 1,19 kg. Iako prirodnim putem, rođena je osam tjedana prerano. Digitalni sat u rađaoni zabilježio je vrijeme poroda.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Tim hitne pomoći s majkom i djetetom sretna vijest iz Istre Trudnica nije stigla do bolnice, ekipu hitne dočekao divan prizor: "Bilo je posebno emotivno, super su to napravili"

Mala Niamh i njezina majka Keelie Hearne se oporavljaju u Good Hope bolnici u Sutton Coldfieldu. 'Kada sam pogledala na sat, ostala sam zapanjena. To je stvarno datum za pamćenje, posebno jer se radi o mom prvom djetetu. Prekrasna je. Ima tako male prste', rekla je 20.-godišnja majka, koja je do posljednjeg trenutka prije poroda radila kao konobarica.

>> FOTO: Trojica muškarca napijala dijete pivom

'Ovo je čudesno. Rođenje na navodno najsretniji dan u stoljeću će našoj Niamh donijeti sreću. Ona je tako mala, ali prekrasna', rekao je 22-godišnji otac Dean Bond, koji je još uvijek student. Zbog preranog rođenja, Niamh će ostati na posebnoj njezi u bolnici sve do studenog, piše Daily Mail.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene