Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Isplatilo se

'Najhrabriji bračni par u Srbiji': Njihova borba trajala je pet godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bračnom paru iz Srbije ostvarila se velika želja zbog koje su se zadužili i podigli kredit.

Bračnom paru iz Doljevca u Srbiji isplatila se pet godina duga borba da postanu roditelji. Najhrabriji bračni par u Srbiji, kako ih naziva Telegraf, dobio je tri kćerkice.

Pročitajte i ovo James O'Brien i Aleksandar Vučić Vučić se protivi SAD nudi partnerstvo Srbiji: Nadaju se suočavanju s istinom o Srebrenici Tomislav Žigmanov Tri put više nego 2020. Na izbore za Sabor izašao rekordan broj birača i u Srbiji

Prije nego su dobili trojke morali su podignuti kredit kojim su financirali umjetnu oplodnju, a iako su isplatili tek 10 od ukupno 36 rata kredita njihovoj sreći nema kraja.

Pročitajte dirljivo pismo majke blizanki začetih umjetnom oplodnjom

Umjetnja oplodnja uspjela im je iz prvog pokušaja, ali i da nije bili su spremni na dodatno zaduživanje - unatoč činjenici da je samo žena zaposlena. A njezina plaća nije bila dovoljna da dignu kredit u iznosu koji im je bio potreban pa su ostatak novca posudili od prijatelja.

Djevojčice su se rodile u studenom prošle godine. Jedna od njih bolnicu je napustila tjedan dana nakon poroda, dok su druge dvije djevojčice izašle prije nekoliko dana.  Bile su u Institutu za neonatologiju jer su pri porodu težile 1150, odnosno 1300 grama.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene