Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijetnja iz boce

NIJE MORALA UMRIJETI Svi moraju znati njezinu priču

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otežano disanje, bolovi u trbuhu, vrtoglavica, gubitak vida... samo su neki od simptoma koji mogu ukazivati na to da ste se otrovali - alkoholom

Cheznye Emmons bila je s dečkom na svojem odmoru iz snova u Indoneziji. Tragedija se dogodila iznenada, praktički ni iz čega.

Chezneye (23) se počela loše osjećati nakon što je popila gin iz boce koju je kupila u lokalnoj trgovini u Bukit Lawangu, u blizini Sumatre. Nakon nekoliko dana izgubila je vid i osjećala konvulzije. Satima je putovala kroz džunglu do bolnice gdje su je stavili u induciranu komu.

Otrovala se metanolom.

Pročitajte i ovo Džakarta Velika promjena Džakarta više neće biti glavni grad Indonezije: Gradi se novi grad, poznato i njegovo ime i gdje će se nalaziti Ilustracija Vozio i službenog psa Pijani policajac izazvao prometnu nesreću: Pogledajte koliko je napuhao u rano jutro

TRAGEDIJA NA KUPANJU Turisti tražili osvježenje pod slapom, brdo se urušilo na njih

Njezini roditelji, Pamela i Brenton, odlučili su da je se nakon nekog vremena skine s aparata koji su je održavali na životu.

 



Tragedija se dogodila prije dvije godine, a oni su pokrenuli kampanju kojom pokušavaju skrenuti pozornost na trovanje metanolom. Ilegalna proizvodnja alkohola, nažalost, vrlo je raširena u Aziji, a takvi se opasni proizvodi 'podvaljuju' turistima koji nisu svjesni opasnosti, piše News.com.au. U Indoneziji i Baliju je zabilježeno nekoliko smrtnih slučajeva proteklih godina.

Osim u Indoneziji, tovanje metanolom nije rijetkost nit u Istočnoj Europi te u Rusiji. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene