Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prodavačica je 'poštedila'

Tužna priča iz Međimurja: Djevojčica zbog gladi ukrala čokoladu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Teta nemojte zvati policiju jer sam ukrala čokoladicu. Nemam što za jesti doma, a bila sam jako gladna', rekla je sa suzama u očima devetogodišnjakinja koju je prodavačica u jednoj trgovini ulovila u krađi.

Ovakvih slučajeva imaju svakodnevni, kaže prodavačica, a piše portal emedjimurje. Dodaje kako u današnje vrijeme lopovima na kraj ne mogu stati ni videonadzori ni kompleksni alarmni sustavi. 'Događa se da ljudi uzmu salamu i do blagajne je pojedu', priča prodavačica.

Pročitajte i ovo Ukradena ogrlica, ilustracija Policija traži lopova Razbojnik u Zagrebu ženama krao nakit: Jednoj s vrata strgnuo "nekoliko tisuća eura" Ilustracija dovršeno krim istraživanje Lopovi u vlaku prijetili nožem maloljetniku i uzeli mu 10 eura, uhićeni su

Na policama trgovina često znaju pronaći prazne kutije u kojima su bili parfemi, paste za zube i skupocjene kreme. Prodavačice svaki manjak na inventuri moraju podmiriti same. Osim toga uvijek strahuju kada nekoga moraju zamoliti da pokažu ukradenu robu jer lopovi nakon što su otkriveni postaju agresivniji pa često i prijete. No među njima ima onih poput djevojčice s početka priče, ali i uglednih mještana.

Skandal u Slavoniji: Doslovno UKRALI cestu!

Prodavačica priča kako se nad djevojčicom sažalila, ali joj je objasnila kako se ne smije krasti. Rekla joj je da joj kaže ako je gladna, te da će joj pomoći. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene