Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

Treći put u mjesec dana

Trojica mladića napala taksista Cammea: Omamili ga elektrošokerom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozač Taxi Cammea napadnut je jutros u naselju Trnsko. Napala su ga trojica mladića koji su ga pritom omamili elektrošokerom te mu otuđili torbu s gotovo svim službenim i osobnim dokumentima.

Napadnuti taksist nema težih fizičkih posljedica te je nakon napada prebačen u policijsku postaju u Krugama kako bi podnio službeni iskaz o incidentu, a službena istraga je u tijeku. Novi napad na vozače Taxi Cammea, nažalost, tek je jedan u nizu okrutnih napada na vozače ovog taksi prijevoznika u posljednjih mjesec dana, ističu u priopćenju ovog taksi prijevoznika.

U Taxi Cammeu osuđuju napade na taksiste. 'Ono što se u posljednje vrijeme vozačima Taxi Cammea događa na zagrebačkim ulicama jednostavno je nepodnošljivo i za svaku osudu! Uvjeti u kojima vozači Taxi Cammea danas obavljaju svoj posao postali su neizdrživi. Napadi na vozače događali su se i prije, ali nakon posljednja tri okrutna incidenta, koji su se pritom dogodili u veoma kratkom periodu, naši su vozači u strahu. Krajnje je vrijeme da se ovakvim napadima i razbojništvima stane na kraj!', stoji u priopćenju.

>> Priče taksista: 'Turist me pitao rastavljaju li se dubrovačke zidine izvan turističke sezone'

Pozvali su sve taksi prijevoznike i predstavnike službi javnoga prijevoza, čiji djelatnici svakodnevno prolaze kroz sitne situacije i neugodnosti, da zajedno odluče koje korake poduzeti kako bi se trenutna situacija promijenila. 'Nedopustivo je da gotovo svakodnevno u novinama čitamo o napadima na taksiste, vozače tramvaja ili autobusa, a počinitelji su rijetko ili gotovo nikad pronađeni. Također, još jednom snažno apeliram na nadležne institucije i tijela kojima je zadaća prevenirati ovakve i slične situacije, kao i stvoriti uvjete u kojima će taksi prijevoznici normalno i bez straha obavljati svoj posao', izjavio je Dražen Medić, tehnički direktor Taxi Cammea Zagreb.

'Podsjetimo, ovo je treći okrutan napad na vozače Taxi Cammea u samo mjesec dana. Jedan taksist napadnut je 24. listopada od strane nepoznatog počinitelja koji ga je zatvorio u prtljažnik, vozio po gradu i ostavio ga tako u zagrebačkom naselju Savica. Samo četiri dana poslije, dva razbojnika nasrnuli su na drugog vozača Taxi Cammea tako što su ga onesposobili suzavcem za oči te mu ukrali utržak od nekoliko tisuća kuna', stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Policija u Srbiji, ilustracija Pretukli Hrvate u Pančevu Hrvatska uputila prosvjednu notu Srbiji: "Najoštrije osuđujemo napad, bio je nacionalno i etnički motiviran" Napad na svećenika u Sydneyju Novi napad u Sydneyju UZNEMIRUJUĆE Svećenik napadnut tijekom mise: Izboden nekoliko puta nožem, čuli su se krici u prijenosu uživo

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene