Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ima potencijala

Slavonija i Baranja pokazuju svoje adute na kongresu ruralnog turizma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ruralni turizam veliki je potencijal kontinentalne Hrvatske. Posljednjih godina u Slavoniju i Baranju dolazi sve više turista, ali taj bi broj mogao biti i puno veći.

Kako to ostvariti, razgovarat će se na Međunarodnom kongresu o ruralnom turizmu u Osijeku koji počinje večeras. Turistički djelatnici koji se godinama bave turizmom u Baranji ističu da država nije prepoznala njegov puni potencijal.

Pročitajte i ovo Predrag Fred Matić Iz Slavonije Fred Matić u Novskoj: "Nismo daleko od toga da će se u pekarnice ulaziti s iskaznicom HDZ-a, jer neće biti kruha za sve" Najezda komaraca, Bijelo Brdo kod Osijeka invazija je počela VIDEO Prizor kao iz horor-filmova! Pogledajte najezdu krvopija u Slavoniji: "Imam 60 godina i ne pamtim ovakvo nešto, a znamo da najgore tek slijedi"

"Smatramo da se tu može još napraviti više ako se uključe ministarstvo turizma, lokalna samouprava, županija da to ne ostave samo na potencijalu", kaže Marko Piljić, vlasnik seoskog gospodarstva, iz Karanaca.

"Želimo im prikazati jedan drugi dio - tradicijski način življenja i uz to sve da uključimo i proizvođače domaćih proizvoda", dodaje Vladimir Škrobo Bajo, vlasnik etnorestorana iz istog mjesta.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene